Инфо

6. октобар 2016.6. окт 2016.
Признање за Шабачке грађевинце

„СЕТ“ гради фабрику за „Јазаки“

Шабачка фирма „СЕТ“ победила је на међународном тендеру за изградњу фабрике у којој ће бити седиште компаније „Јазаки“ у Шапцу
Фабрику „Јазаки“ у Шапцу градиће домаћа фирма „СЕТ“. Ово предузеће, које се бави планирањем, пројектовањем и извођењем радова победило је на међународном тендеру.
- Наш циљ је да посао урадимо квалитетно, добро и у роковима које смо договорили. Нашем тиму је посебно драго што ћемо баш у Шапцу реализовати тако велики пројекат, па ћемо дати свој максимум, заједно са својим партнерима. На градилишту ће у почетку бити ангажовано 50 до 100 радника, а ван градилишта биће укључено око 300 људи из разних области пословања. На пројекту ће радити 40 инжењера, који су мотивисани да баш у свом граду покажу да су способни за велики посао. Овај посао једна је од референци која ће нам помоћи у даљем пословању, истакла је Миленца Срећковић, директорка фирме „СЕТ“.
Са представницима ове компаније прошлог петка разговарао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић који је нагласио да му је посебно драго што су представници „Јазакија“ одабрали шабачку фирму за извођење радова.
- Фирма „СЕТ“ победила је и добила посао у великом и важном надметању, у којем су учестовавале и домаће и стране фирме. Долазак “Јазакија“ је прилика да се запосли 1.700 људи у фабрици, али и прилика да се радно ангажују људи из других области пословања. Ми у Шапцу имамо чиме да се поносимо, имамо квалитетне фирме које на тендерима добијају велике послове. Сигуран сам да ће фирма „СЕТ“ са својим партнерима, који су такође укључени у овај велики пројекат, завршити посао квалитетно поштујући све услове и рокове, нагласио је Зеленовић.
М.С.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa