Инфо

13. октобар 2016.13. окт 2016.
АТЛЕТИКА

АМЕЛА БЕЗ ПРЕМЦА

Око 1.300 атлетичарки и атлетичара из целе Србије наступило је у суботу на Старом граду. У центру пажње били су сениори у обе конкуренције јер су најбржи обезбеђивали место за Балкански шампионату почетком новембра
Љубитељи најстаријег спорта у нашем граду, суботу ће памтити по прилици да уживају у наступу, с једне стране легендарне атлетичарке Оливере Јевтић и најбољих сениорки тренутно Амеле Терзић и Биљане Цвијановић. Новопазарка је демонстрирала због чега јавност од ње очекује много у годинама које следе. У трци сениорки на 8 км, Амела је потпуно доминирала. Готово 1,5 км је оставила остале атлетичарке иза себе, друга је била чувена Оливера Јевтић, а трећа Цвијановић.
Злато код сениора отишло је у Мађарску. Барбабаш Бене у изједначеном финишу славио је испред Бибића, док је репрезентативац БиХ, Јунузовић трећи прошао кроз циљ надметања на 10 км.
Шабац је седму узастопну годину град домаћин једне од 4 трке финалне серије, а ове године окупило се 1.300 атлетичара, а програм је обухватио 26 трка расподељених по узрасним категоријама.
- Презадовољни смо одзивом, условима. Хвала школама, професорима физичког, клубовима који су дошли и тиме показали колико поштују наш град и нашу атлетику ““ нагласио је члан ОО Борко Антонић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa