Инфо

13. октобар 2016.13. окт 2016.
ВАТЕРПОЛИСТИ ШАПЦА СТАРТУЈУ У РЕГИОНАЛНОЈ А2 ЛИГИ

ПОЧЕТАК НОВЕ ИСТОРИЈЕ

Први пут, ВК „Шабац“ биће део Регионалне лиге, а после Металопластике 2011. године, љубитељи спорта у нашем граду могу гледати такмичење са клубовима бивше Југославије. У дебију пред домаћом публиком, угостиће хрватски „Соларис“ Шибеник.
- Ривал нам је један од најбољих тимова А2 лиге и екипа која је фаворит из сенке за А1 ранг. Прошле сезоне су се борили са Будвом за позицију у баражу. Поражени су од Катара кући и сигурно желе да то исправе код нас, али ми имамо обавезу да се супротставимо свом снагом и боримо се због наших навијача и свих у клубу ““ истакао је тренер Шапца Балша Николић.
Тим се још уиграва, али „Шабац“ је недавно добио и појачање у стручном штабу. Свим селекцијама у раду помагаће чувени Горан Рађеновић, бивши репрезентативац Југославије, освајача играчких олимпијских, светских, европских медаља и вишеструки шампион са Партизаном. Као тренер, освојио је шампионски пехар са Бечејом, играо финале Лиге шампиона, а претходних година је радио са млађим категоријама неколико италијанских клубова, укључујући Про Реко.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa