Инфо

13. октобар 2016.13. окт 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 10. КОЛО

ИГРА БЕЗ ГРЕШКЕ

ФК „РАДНИЧКИ ШАБАЧКИ“ ““ ФК „ЈЕДИНСТВО“ (Ш) 4:0 (1:0)
Нема играча у црвеном дресу који није заслужио похвале, а уз четири гола створено је бар још толико врло изгледних прилика.
Већину времена у првом делу лопта је била на половини Штитараца. Приликом једне акције, одлично проигравање Петровић претвара у прецизан центаршут, а на месту је Васић који главом погађа мрежу. Гол мења резултат, али не и игру. Напади Шапчана се настављају. Иако погодак „виси у ваздуху“, мноштво пропуштених прилика чува наду Јединству.
Ипак, веру у преокрет, „Раднички“ гостима руши буквално у првом нападу другог полувремена. Дугу лопту Рувидића, Васић спушта Николићу. Популарни „Марадона“ ствара себи прилику, погађа стативу, али све прати Пантић који лако погађа мрежу. Уследиле су нове неискоришћене шансе, али све дилеме отклонио је главом Рувидић, искористивши лошу процену голмана Пешића. Коначан резултат поставио је Петровић, после асистенције играча меча, Александра Пантића. Полуприлика на самом старту и неколико шутева у последњим минутима, све су што је „Јединство“ пружило на „рекреационом“. „Раднички“ за викенд очекује једно од најтежих гостовања, у Лозничком Пољу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa