Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДОВАЊЕ У ПРОМЕТУ НЕКРЕТНИНА „ИН НЕКРЕТНИНЕ“

МИ СМО ТУ ЗБОГ ВАС

Од оснивања 2010. године четворо запослених труди се да одговори захтевима клијената на шабачком тржишту некретнина. Константан рад и труд резултирали успешно завршеним пословима на обострано задовољство
Дугогодишњи рад оснивача Горана Живковића у области некретнина резултирао је оснивањем предузећа „ИН НЕкретнине“. Од оснивања 2010. године Агенција за посредовање у промету некретнина својим клијентима пружа већи број услуга. Константан рад и труд довели су до успешно завршених послова на обострано задовољство.
- Тудимо се да будемо у корак са осталима, а можда и корак испред. Није лако пробити се. Тежимо ка томе да свакога дана све више напредујемо. Задовољни смо сарадњом са нашим клијентима, али, оно што је битније, то је да су они задовољни ““ каже Стефан Живковић, један од запослених.
По речима директорке Светлане Буљешевић за добро пословање најважније је поверење клијената, а то се постиже првенствено радом по законским правилима.
- Основно за послове једне агенције је лиценца коју смо положиле колегиница Драгана Илић и ја. Мислим да смо једина агенција у Шапцу која има две те лиценце. Уписани смо у Регистар посредника као и све друге агенције да бисмо могли уопште да послујемо. Задужена сам за све врсте правних послова јер сам по струци правник ““ истиче Светлана.
Агенти продаје Драгана Илић и Александар Митровић задовољни су досадашњим радом и пословањем Агенције. Следећи мото предузећа: „Ми смо ту због вас“ труде се да задовоље потребе клијената.
- Балансом се све постиже. Зато ми, као посредници, покушавамо да избалансирамо између жеља продаваца и купаца. Најтраженији су станови до тридесет пет квадрата због мањих обавеза. Цена по квадрату им се креће седамсто, седамсто педесет евра, док је за веће петсто. Цену диктира и то да ли је у питању нова или стара градња, колико је стан очуван. Наравно, она зависи и од спратности што је веома битно. На пролеће се више траже куће, док сад генерално више иде продаја станова. Већи станови долазе у обзир само ако су у питању породице. У последње време, морам признати, мало је стала продаја. Цене неких продаваца у појединим ситуацијама мало су нереалне али је то, ипак, њихова некретнина тако да остајемо доследни ономе што захтевају ““ објаснила је Драгана.
Кад је у питању локација, најтраженије су, као и увек, оне у центру, Бенској бари и на Тркалишту.
УСЛУГЕ
Поред основне делатности, посредовање у промету непокретности: станова, кућа, локала, пословних зграда, плацева, индустријског земљишта, „ИН некретнине“ баве се и пружањем услуга укњижбе објеката у катастар непокретности, давањем правних савета, сарадњом са водећим пословним банкама у циљу помоћи клијентима око кредита, административне помоћи код комплетирања документације неопходне за Пореску управу (обрачун пореза, ослобађање код куповине прве некретнине...), провером комуналних и фискалних обавеза и превођењем на новог власника некретнине, легализацијом објекта, конверзијом земљишта, прикупљањем документације за градњу закључно са грађевинском дозволом.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa