Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
НА САЈМУ КЊИГА У БЕОГРАДУ 28. ОКТОБРА ПРОМОЦИЈА МЕЂУНАРОДНЕ АНТОЛОГИЈЕ

Сви смо ми Божја деца

На 61. Сајму књига у Београду наћи ће се и недавно објављена међународна антологија „Сви смо ми божја деца“ у издању ИК Продукција РРОМ - Београд и ИК „Култура снова“ Загреб. Први део ове књиге представља омаж глумцу Миленку Заблаћанском. На промоцији, која је заказана за 28. октобар у 19 часова у Сали „Иво Андрић“, Хала А1, говориће Златомир Јовановић, издавач, Здравко Одорчић, коиздавач, Јована Бокуновић, рецензент и глумци Нела Михајловић и Александар Дунић.
- Сестра и ја дошле смо на идеју са Златомиром Јовановићем из „Пом“ продукције, где су наше две песме конкурсом ушле у Антологију, да се први пут објаве три Миленкове, Батине песме и преведу на ромски језик као и Светланина и моја песма и песме многобројних песника из иностранства и бивших република старе Југославије. Наш дугогодишњи издавач „Култура снова“ Загреб подржао је идеју. Пријатељству нема граница. Нена, Иван, Никола, Иван, Светлана и ја смо једна породица и сви смо у овом сећању, овој посвети нашем Миленку заједно са свима који су га волели и који га и дан-данас воле јер љубави и пријатељству нема краја ““ рекла је Биљана Заблаћански.
У Антологији се налазе и коментари Миленкових пријатеља и колега, захваљујући његовој жени Снежани која их је проследила Златомиру Јовановићу.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa