Инфо

27. октобар 2016.27. окт 2016.
ЈЕДНА ОД ДЕВЕТ ФИРМИ ПОРОДИЦЕ ПЕТРОВИЋ

Отворен шабачки „Стар“ маркет

Пресецањем црвене врпце на улазу, свечано је отворен први шабачки „Стар“ супермаркет. Објекат су отворили градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и Весна Живковић, директорка „Стар“ маркета.
Градоначелник је поздравио окупљене Шапчане и захвалио се породици Петровић, која је отварањем маркета запослила 45 суграђана.
- Честитам породици Петровић и систему“Акс“ који се годинама труде да нашим суграђанима пруже најбољу услугу. Град Шабац ће се увек трудити да ствара повољно пословно окружење, које ће подстаћи развој домаћих фирми. Поносан сам што данас наше, шабачке фирме, могу да буду конкуренција великим предузећима. Очекујем да у наредним годинама „Стар“ маркет постане препознатљив бренд, не само у Шапцу, већ у целој Србији, додао је градоначелник и подсетио да ће у Шапцу ускоро почети да ради велика јапанска фирма „Јазаки“, која ће запослити 1.700 нових радника.
Весна Живковић, директорка „Стар“ маркета, истакла је да је овај маркет једна од девет фирми породице Петровић, и да је у првом кругу посао добило 45 радника.
- Веома смо поносни што смо у последњих месец и по дана успели да опремимо објекат, јер оволики посао већи системи раде и по шест или девет месеци. Првенствено смо се повезали са локалним добављачима, а затим и са републичким и иностраним. Захваљујем се породици Петровић која је омогућила да се све ово реализује без сметњи, истакла је Весна Живковић.
Она је позвала грађане Шапца да се увере у квалитет и цене у „Стар“ маркету, истичући паролу овог објекта „Ми немамо акције, ми имамо цене“.



Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa