Инфо

27. октобар 2016.27. окт 2016.

Представници Скупштине града на семинару

Уводном семинару у оквиру пројекта “Јачање надзорне улоге и јавности у раду Народне скупштине ““ друга фаза“, који је почетком седмице одржан у Нишу, присуствовали су и представници Скупштине града Шапца. Уводни семинар имао је за циљ да подстакне и унапреди рад одборника, кроз преглед њихове улоге и обавеза као изабраних представника народа.
Пет шабачких одборника ““ Продан Панић, Милан Гајић, др Слободан Поповић, Сузана Митровић и Раденка Гајић и секретар Скупштине Златко Ранковић, боравили су у Ниш и учествовали у раду овог семинара. У Скупштини града Шапца кажу да је ово један од начина на који ова институција подржава све пројекте који доприносе јачању капацитета одборника и унапређењу рада Скупштине кроз различита тела и активности, јер је то начин да изабрани представници остварујући своје, остваре и право грађана који су их изабрали.
Семинар је организовала Народна скупштина Републике Србије и УНДП (Унитед Натионс Девелопмент Программе), а финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу (Сњисс Агенцy фор Девелопмент анд Цооператион ““ СДЦ).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa