Инфо

3. новембар 2016.3. нов 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ШКОРПИЈА
Ви немате проблема да сачувате свој брак, јер како кажете ““ силом сте раздвојени од вашег Богија. Није лоше за дуговечност брака да се мало удаљите једно од другога, па макар и силом прилика. Али свему дође крај, па и раздвојености на силу, и ето ускоро вашег Брке у вашем загрљају. До тада спроведите све могуће и немогуће припреме. Најбоље знате шта највише воли да поједе, да попије, да обуче, у каквом издању вас сања све ове године... Имате времена да се спремите и испланирате сваки детаљ, а онда ће да уследе тектонски потреси када емоције буду експлодирале.
СТРЕЛАЦ
Претпостављамо да ако је неко министар нечега, онда се у то барем разуме. Ето пример Вулина. Зато нас и чуди откуд вам, као министру рударства идеја да је у оквиру нове топионице у Бору направљена и фабрика сирћетне киселине. Можда је лапсус, али тамо постоји фабрика сумпорне киселине, министре, а не сирћета. Ипак је боља варијанта када ћутите и само најавите поскупљење струје. Са струјом сте на „ти“.
ЈАРАЦ
Зли језици су утихнулили. Показали сте свим Неверним Томама да ипак знате да прозборите коју на енглеском. Јесте да је то она једна ружна реч, али напретку се у зубе не загледава. Замислите да ни то не знате, то би баш било, онако, срамно. Уз оно „јес“ и „ноу“, још додате „фак“ и „евридеј“, и ето комплетне простопроширене реченице. А, некако вам то и стоји, окренете све на забаву, шалу и шегу.
ВОДОЛИЈА
Поново сте добили потврду да ОН изузетно поштује ваш рад као председника. И само то. Српљење драги председниче. Сами сте доказ да не побеђује леп него упоран. Упорност и српљење се исплате. Чак ни звезде не могу да предвиде да ли ће се смиловати и подржати вашу намеру да одужите дуг Србији са још једним мандатом. Можда, кажемо само ““ можда, је ипак боље пећи ракију у Бајчетини него ломити мисли са разним Тарабићима, жутим људима, библијама.
РИБЕ
Отвористе ви тај аутопут са све шлепером, што и није лоше што су сада почели да ВАМ кличу: „Вучићу шлеперу“. Нека милина вас је обргилила. Силни напредњаци се сјатили са свих страна Србије да дођу и да вам улепшају један од најлепших дана у новијој историји. Нема везе што је усред радног времена, како кажете, десет хиљада људи дошло да се диви најмодернијем путу у Србији, укључујући и неке наше из Шапца. Ако је за пут, нека је. Важно је да сте ви безбедни и да не морамо да се више бринемо због тога.
ОВАН
Ваша победа је једноставно највеће изненађење у новијој историји. Чак ни ви нисте много веровали да је то могуће и у то име, Србија ти кличе, Доналде председниче. Бацили сте пола Америке и остатка света у тежак бедак, али ко може да вас осуђује. Имали сте петљу да се кандидујете, а не као овај наш који не сме да је прогласи без ЊЕГОВЕ милости, борили се у кампањи са свиме и свачиме, мало је помогао и ФБИ, није да није, и направили пометњу на Вол Стриту, а о кладионицама да и не причамо. Уживајте у периоду који је пред вама.
БИК
Одрадисте ви још једну деоницу аутопута, мање више, без пуно проблема. За сваку је похвалу што бринете о радницима и што инсистирате да буду плаћени на време. Морате мало да поведете рачуна кога зовете на та отварања, да вам се не деси да дођу чистачице, а не, на пример, Веља. Како може без Веље? Па, да није било Веље ви бисте можда још били уз Г17 плус. Немојте то да му радите. Посебно обратите пажњу да буде испоштован у будућности.
БЛИЗАНЦИ
Када је неко председница Скупштине и то у другом мандату, сасвим је нормално и уобичајено да редовно буде гост „Магазина ИН“ на Пинку. И то на неку тешку тему, него неку праву, животну. У реду је да председница Скупштине Србије учествује у пинковској дебати „Како спасити брак ““ у кревету, у кухињи, или ћутањем“. Нарочито ако председница Скупштине није у брачном односу. Ко то може са више ауторитета и аргумената да говори него она? Можда ОН, али ту обично долазе само гости лепшег пола.
РАК
Коначно сте схватили да вам није друштво тамо где се сада налазите. Зар да они не позову вас на отварање тог аутопута, па где ће им душа. Још сте се договорили са ЊИМ да будете директор Коридора. Ако не верујемо у случајности, онда можемо са правом да сумњамо да неко није хтео да вас тамо види и то није у реду. Брзо су они заборавили ко сте ви. Пожурили да позову чистачице, а вас заборававили. Да, баш заборавили. Знамо да вам није лако, али прегураћете ви то. Само без псовке. Попијте чашицу домаће и слистите кило-два печења, и све ће се вратити у нормалу. Није холестерол најважнија ствар на свету.
ЛАВ
Ако неко зна да привуче стране туристе у нашу престоницу, то сте онда ви. Па, шта има боље од светлости новогодишње расвете почетком новембра? Апсолутно ништа. Та ваша визионарска идеја, поспешена светлошћу која сија у нашем белом граду, довешће на десетине, ма, стотине хиљада туриста из целог света укључујући и традиционалну навалу из Бугарске. Свако од њих ће да потроши неке евре овде и онда ће Џи Ди Пи да се вине високо у небо. Ионако је ОН објаснио да кредит није задужење него улагање у привредни раст. Код вас је још боља ситуација, грађани плаћају, па плаћају ту расвету, а Бугари троше ли троше. Немате ви трошак, а имате зараду. Нисте ви мали, само се тако презивате.
ДЕВИЦА
Шта се са вама десило? Нестали сте са медијске сцене. Нисте се огласили више од седам дана. Биће да није требало баш онолико да браните ЊЕГА од Американаца и амбасадора Скота. Некако нам је чудно без вас у етру. Навикли смо да сте увек ту негде, а сада мук и тишина. Нисмо сигурни како се то одражава на ваше здравље, нити можемо да претпоставимо докле ће то да траје. Јаки сте ви, издржаћете. Биће још дана за мегдана.
ВАГА
Сви смо се изненадили када сте кренули у одбрану „нејаког“ Саше Радуловића. Очекивали смо да браните ЊЕГА од Саше, а не обрнуто, али ето десило се и то. Морамо да признамо, занимљиво изненађење и скроман радикалски допринос развоју демократије у Срба. Чак сте и Мају Гојковић и Александра Мартиновића потресли својим заштитничким односом према дотичном.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Миланку Карић, Александра Антића, Ивицу Дачића,Томислава Николића, Александра Вучића, Доналда Трампа, Зорану Михајловић, Мају Гојковић, Велимира Вељу Илића, Синишу Малог, Александра Вулина и Немању Шаровића.
Ненад Куалчин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa