Инфо

3. новембар 2016.3. нов 2016.

ФИТНЕС ЗОНА “КОНАН“ ЗА СВЕ

На добро познатој адреси, Јанка Веселиновића 2, већ деценију ради фитнес центар “Конан“. На најквалитетнијим “Лифе фитнесс“ справама, уз стручни надзор и савете лиценцираних тренера, члановима се на располагању налази чак осам програма. Уз стандардну теретану, аеробик, у фитнес центру “Конан“ можете вежбати по кардио програму, упражњавати крос фит и радити персоналне тренинге. Од недавно, део понуде су и кик бокс тренинзи, Школица спорта за најмлађе, односно најмодернија сауна.
“Конан“ тим који предводи власник Дарко Стојићевић дипл. професор Физичког васпитања, чине инструктори са мастер лиценцом валидном у целом свету. Они су ту за стручну обуку, одговоре на сва питања, али и непрестано праћење комплетног тренажног процеса.
Своје место у “Конану“ имају сви, од деце до најстаријих. Било да желите регулацију телесне масе, изгледа или Вам је тренинг потребан због неког здравственог проблема, Центар нуди све што је потребно.
Цене чланарина се не мењају практично од оснивања, а први, промотивни, тренинг за нове клијенте је потпуно бесплатан. Када заврши вежбање и добије одговоре на недоумице, полазник одлучује да ли ће постати стални члан. У “Конану“ су посебно поносни на чињеницу да већина постаје редовни корисник услуга, а на списку чланова имају и малишане и суграђане у осмој деценији живота.
Осим стручно испланираних тренинга, вежбање пријатнијим чини простран, свеж, климатизован простор, одржаван по свим хигијенским стандардима. За пре и после тренинга, ту су опремљене свлачионице и туш кабине, а вреди напоменути да посебне свлачионице и тоалете имају сале где вежбају полазници Школице спорта, односно Кик бокс сала.
Врата фитнес центра “Конан“ отворена су сваког радног дана од 7 и 30 до 22 и 30, као и суботом од 7 и 30 до 21 сат. Велика погодност је посебан паркинг у власништву теретане.
ПР

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa