Инфо

3. новембар 2016.3. нов 2016.
МЕХАНИЗАЦИЈА У ПРИПРАВНОСТИ

СВЕ СПРЕМНО ЗА ЗИМУ

Механизација за одржавање путева у зимској сезони спремна је за први снег. У надлежности локалне самоуправе је одржавање 250 километара локалних путева и 70 километара градских улица, а посао је ове године поверен шабачкој фирми “Југокоп Подриње“.
Градоначелник Небојша Зеленовић је посетио њихов плац са директором Дирекције за путеве Миодрагом Филиповићем. Он је том приликом рекао да Шапчани не треба да брину о проходности путева у зимској сезони.
- Зимска сезона креће, а службе које то раде су спремне. Посебно ми је драго што је посао добила шабачка фирма и што постоје фирме у Шапцу способне да одговоре на строге услове које смо поставили, истакао је градоначелник Зеленовић.
Градоначелник се осврнуо на догађаје на политичкој сцени у Шапцу и рекао да је обавеза града да пружи подршку домаћим фирмама.
- Добро је да постоји политичка подршка домаћим компанијама, иако све што се дешава последњих недеља, дешава се да би то нарушило. Ми смо добили поверење грађана да спроводимо нашу политику. У тој политици најважније место припада запошљавању и отварању прилике Шапчанима да зараде више. То ће најбоље урадити домаће компаније. Ми смо добили поверење да бринемо о грађанима, и то и радимо, закључио је градоначелник Небојша Зеленовић.
Директор фирме “Југокоп Подриње“ Бобан Јанковић рекао је да је фирма спремна и способна за посао који им је поверен.
- Имајући у виду да се дуги низ година бавимо одржавањем путева у зимској сезони, како на територији града Шапца тако и на територији других општина, спремни смо за рад у зимским условима. Поседујемо сву потребну механизацију, људство и опрему за рад у зимској служби. Данас смо представили само део механизације и потребних средстава за одржавање путева, казао је Јанковић.
Директор Дирекције за путеве Миодраг Филиповић не очекује проблеме на путевима током зимске сезоне, имајући у виду квалитетну дугогодишњу сарадњу са фирмом “Југокоп Подриње“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa