Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
59. ИЗБОР ЗА НАЈБОЉЕГ СПОРТИСТУ ПОДРИЊА

ВИ БИРАТЕ!

Од ове године, у традиционалном избору за најбољег спортисту Подриња, уводимо једну новину, где ће о освајачима награда одлучивати и наши читаоци. Уз већ добро познате награде које додељује жири и Ви ћете имати прилику да доделите признања најбољој спортисткињи, спортисти, спортском колективу
Жири у саставу: Марија Поповић (новинар ТВ “Коперникус Запад“), Сретен Пајић (дугогодишњи спортски новинар, допсник листа „Спорт“ и новинар „Спорта у Подрињу“), Бранимир Иветић (новинар ТВ Шабац), Сретен Косанић и Душан Благојевић (новинари Гласа Подриња) одлучиваће о најбољим појединцима и спортским колективима у години на измаку. Биће додељена признања најбољим спортисткињима, спортистима, младим надама, спортским колективима, тренерима, радницима аматерима, као и специјална признања.
Новина, у односу на претходне године је прилика и за наше драге читаоце да директно одлучују о неким признањима. Уз награде жирија, у категоријама: Најбољи спортиста, Најбоља спортисткиња и спортски колектив, биће проглашени добитници у избору читалаца. На купону који можете видети, Ви имате прилику да гласате за једну од понуђених опција у свакој категорији, а потом лист донесете на наш шалтер у згради на адреси Кнеза Лазара 1 или пошаљете поштом на адресу Глас Подриња, Кнеза Лазара 1, 15000 Шабац (за конкурс за најбољег спортисту Подриња). Конкурс је отворен до 9. децембра. Важећи су само новински купони и они где је заокружен само по један предлог у свакој категорији.
Наравно, осим гласања и ове године примамо Ваше образложене предлоге за добитнике специјалних признања, које такође можете донети лично или послати поштом на горепоменуту адресу.
Добитнике ћемо објавити у нашем броју 15. децембра.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa