Инфо

18. новембар 2010.18. нов 2010.
ШАБАЦ: КОМУНАЛНИ ПОЛИЦАЈЦИ НА ШАБАЧКИМ УЛИЦАМА

ОД УПОЗОРЕЊА ДО СИЛЕ

У оквиру Градске управе Града Шапца од 9. новембра функционише ново одељење ““ Одељење комуналне полиције. Девет припадника ове службе биће ангажовано на контроли поштовања градских прописа са циљем да свакодневни живот грађана учине мирнијим и безбеднијим
Седиште Одељења је у улици „Јанка Веселиновића“ број 20, а број телефона на који се грађани могу обратити припадницима комуналне полиције је 345-700. Нови чувари реда деловаће у пет градских реона, а шести је сеоски, на чије ће подручје одлазити по пријави, али за сада неће бити стационирани у селима. Радно време је у две смене: од 7,30 до 15,30 и од 15,30 до 22 часа. Рад ће, према потреби, бити продужен.
Поздрављајући комуналне полицајце првог радног дана, градоначелник Шапца Милош Милошевић објаснио је да је према законском решењу оптималан број полицајаца за Шабац 24, али је због финансијске кризе и уштеде у градском буџету одлучено да их буде девет.
Нисмо у могућности да организујемо службу на начин на који смо желели, да у сваком делу града буде ангажован полицајац, али то остаје наш циљ, који ћемо, верујем, достићи наредне године и Одељење комуналне полиције максимално оснажити.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa