Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Нови директор компаније „ТИККУРИЛА“ ““ Јањушевић Ђока

Београд, 10. новембар 2016. ““ Јањушевић Ђока именован је за новог директора компаније Тиккурила д.о.о. који је до сада обављао функцију Директора финансија у оквиру исте компаније. Са више од 15 година радног искуства на кључним руководећим позицијама у реномираним мултинационалним и домаћим компанијама као што су Дрога Колинска/Атлантиц група, Метро Цасх & Царрy, Центро штампа холдинг, допринеће даљем јачању лидерске позиције и експанзији пословања Тиккуриле у Србији.
Тиккурила, водећи произвођач декоративних премаза у Финској, Шведској и Русији, и један од водећих произвођача у балтичким земљама и Пољској, у последњих неколико година суочена је са великим изазовима у целом региону Балкана. И поред неповољних макроекономских трендова и осетљивог пословног окружења Тиккурила је успела да одржи квалитет производа на високом нивоу и данас је јача него икад, по квалитету производа, технологијама и иновацијама.
О Тиккурили:
Тиккурила потрошачима, професионалцима и индустријским корисницима пружа прилагођена и еколошки одржива решења за заштиту и декорацију. Са историјом која траје још од 1862. године, Тиккурила је водећи произвођач декоративних премаза у Финској, Шведској и Русији, и један од водећих произвођача у балтичким земљама и Пољској.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa