Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
Активности УГ „Печурка“ Крупањ

УСПЕШНА ПРОМОЦИЈА РАЂЕВИНЕ

Велики успех Удружења грађана „Печурка“ Крупањ на Гастро фестивалу у Ваљеву
На Гастро фестивалу у Ваљеву 6. новембра 2016. године Удружење грађана „Печурка“ Крупањ освојило је прво место у дисциплини „етно-трпеза“ где су на најбољи начин представљена јела из Крупња и Рађевине. Велики број аутентичних етно-експоната, као и велики број јела од печурака и са печуркама, допринели су оригиналности етно-трпезе и на најбољи начин промовисали туристичку понуду општине Крупањ.
Удружење грађана „Печурка“ из Крупња дало је велики допринос и у манифестацији „Плодови Рађевине“ одржане половином октобра, а успех је забележило и на Гастро фестивалу у Љубовији, као и на гљиварским манифестацијама у Београду, Новом Саду и Бањи Ковиљачи. У удружењу су ове године обележили десет година рада, а успешним наступом у Ваљеву показали да је септембарска награда општине Крупањ додељена оправдано и у правом тренутку.
Председник удружења Драган Грујић истакао је да за наредни период већ постоје велики и амбициозни планови, почев од едукације младих, акција заштите животне средине, уз већу подршку општине Крупањ и бољу сарадњу са осталим удружењима.
Душан Жугић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa