Инфо

17. новембар 2016.17. нов 2016.
ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ ““ 15. КОЛО

ИСКОРИСТИЛИ СВОЈЕ ШАНСЕ

ФК „МАЧВА“ ““ ФК „ИНЂИЈА“ 1:2 (0:2)
Стадион Мачве. Гледалаца: 1.000. Судије: Ћирић (Суботица); помоћници: Петровић (Кикинда) и Хармат (Суботица). Стрелци: Лазаревић у 73. за Мачву (11 м); Ивановић у 33. Ракић у 42. минуту за Инђију. Жути картони: Ивић, Благојевић (Мачва); Ивановић, Станивуковић (Инђија). Црвени картон: Лемајић (Инђија).
МАЧВА: Пејовић М. Пејовић Ф. (кап), Ристивојевић, Лазаревић, Благојевић (Леканић), Ивић (Ђукић), Станчетић (Милинковић), Обровац, Јеремић, Милосављевић, Матић.
ИНЂИЈА: Станивуковић, Долмагић, Лалић, Симеуновић, Јовановић, Тодић, ИВАНОВИЋ, Ковачевић, Босанчић (Вишњић), Ракић (Комазец), Лемајић.
Почело је добро, почело је очекивано. Офанзива Мачве на старту, прилике Станчетића, а потом и искључење Лемајића због намерног ударања Благојевића, указивали су да меч има жељени правац. Ипак, „колосек“ се променио у 32. минуту. Потпуно беспотребан прекршај Благојевића донео је скраћени корнер гостима, после кога, главом, Ивановић доноси предност „зелено ““ белима“. Наставила је „Мачва“ са нападима, међутим, у потпуној офанзиви, Лазаревић греши, губи лопту на 40 метара од гола гостију, али као последњи играч. У контри, Ракић матира Пејовића за 2:0. У наставку, 90 % времена лопта је на половини гостију, домаћи успевају да изборе пенал који реализује Лазаревић. Нажалост, у преосталих 15 минута, одличну шансу је имао само Ђукић. Шут „из прве“ завршио је поред гола. Ипак, лепе вести за Мачву стигле су из Ужица и Пирота.
- Црвени картон је пореметио добар меч у најави. Били смо принуђени на дефанзиву, али смо непогрешиво користили своје прилике и савладали најјачи тим лиге. Поносан сам на мој тим, али и уверен да ће Мачва у Супер лигу ““ сматра тренер Инђије Срђан Благојевић.
- Дешава се и ово, нисмо били добри данас, али су моји момци били изврсни целе године и поносан сам на њих. Сјајни су људи, сјајни играчи. Следи дужа пауза, али ми већ правимо планове како би остварили суперлигашки сан ““ рекао је тренер Роган.
ОСТАЛИ РЕЗУЛТАТИ: Слобода (У) ““ Бежанија 2:2, Земун ““ Динамо (В) 3:0, Пролетер (НС) ““ Јагодина 2:1, Колубара ““ ОФК Београд 3:3, ОФК Оџаци ““ Синђелић 1:2, БСК ““ ЧСК 3:2, Раднички (П) ““ Будућност (Д) 1:2.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa