Инфо

17. новембар 2016.17. нов 2016.
У ГАЛЕРИЈИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ОТВОРЕНА ХУМАНИТАРНА ИЗЛОЖБА

АНИ ОД СРЦА

Запослени у Културном центру прошле среде, 16. новембра, придружили су се акцији помоћи суграђанки Ани Поповић која се лечи од тумора Ењинг-сарцом још од своје тринаесте године. Тим поводом отворена је продајна изложба Аниних радова, цртежа и принтова.
- Ово је један од начина да учинимо све што је у нашој моћи. Штампали смо, захваљујући доброј сарадњи са три шабачке штампарије „АБЦ дизајн“, „Кинко“ и „Фила принт“, додатне материјале са њеним радовима ““ букмаркере, разгледнице и плакате у више формата. То ћемо пробати да понудимо и суграђанима и школама преко Ђачких парламената. Ана је недавно оперисана. Добро је, опоравља се. Новац који сада прикупљамо је новац за наставак њеног лечења ““ рекао је Филип Ковачевић, историчар уметности, који је заједно са Аном одабрао изложене радове.
Поред оригиналних радова, опремљених и неопремљених, у вредности од 1.000 до 15.000 динара, посетиоци су могли да купе и штампани материјал ““ букмаркере, разгледнице и плакате, чија се цена кретала од сто до триста динара.
Атмосферу су употпунили ученици средње Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ својим наступом.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa