Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.
АЛЕКСАНДАР ПАЈИЋ, ЛИДЕР ШАБАЧКИХ НАПРЕДЊАКА

СНС НЕ СТОЈИ ИЗА ПАМФЛЕТА

Повереник Градског одбора Српске напредне странке Александар Пајић изјавио је за „Глас Подриња“ да та странка „апсолутно не стоји иза памфлета чији се трећи број појавио у Шапцу“.
- СНС и ја апсолутно немамо никакве везе са памфлетом који се појавио у нашем граду. Имао сам прилику само да видим један број тог памфлета и заиста немамо никакве везе са његовим издавањем, штампањем и дистрибуцијом ““ рекао је Пајић.
Он је додао да не подржава такав вид борбе на политичком пољу и да је против тога да се објављују било какве информације које нису проверене и тачне.
- Нисам за политичку борбу која излази из система закона и законитости. СНС се залаже за поштовање права и против је свега онога што није у складу са законом, на било којем нивоу ““ истакао је Пајић.
Према његовим речима, није у реду и не разуме када се јавно каже да је СНС на штанду, на Међународни дан борбе против насиља над женама, делила тај памфлет, јер то није тачно.
- СНС је, понављам, против неистине и недоказаних тврдњи. Сви ми морамо да будемо одговорни ““ закључио је повереник СНС-а за Шабац.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa