Инфо

24. новембар 2016.24. нов 2016.

ХОРОСКОП

СТРЕЛАЦ
Коначно један прави политичар који има петљу да каже истину, а она гласи ““ ако немамо свог кандидата за председника, пред нама је суноврат. И тачно је тако. Ако таква партија буде подржала кандидата СНС-а, онда је то стварно крај партије какву знамо. Сигурно следи подела и пуцање по шавовима, али не бојите се ви тога да будете део опозиције. Прочисте се редови, остану само они који чврсто верују у идеологију, а они који се фотеље држе ко Дачић Миљацке, кад тад престану да певају.
ЈАРАЦ
Није лоше да се, с времена на време, мало бавите и послом за који вас плаћају грађани Србије и за који вас нису баш они изабрали, него ОН. То поверење треба да заслужите и да се одужите. То некако најбоље чините када се бавите дипломатијом, и то са оним кафанским шмеком. Успете све да нас мало и насмејете. Немојте много да засмејавате стране дипломате, нарочито у иностранству. Они нису толико отворени и опуштени. Нећете много ни да их забринете неким контрамерама које спомињете.
ВОДОЛИЈА
Како то сада нисте још одлучили да ли ћете да се кандидујете. Где се изгубио онај елан, жеља, у крајњој мери и дуг према Србији да одрадите још један мандат. Јеста да ОН никако да подржи та ваша настојања, али и ви се ваљда нешто питате. Ви сте створили ЊЕГА, а не ОН вас, зар не? И имате право што браните војску, ко ће да се бори за војнике него врховни командант. Нека сте рекли то што сте рекли. Неки су вас прерано отписали.
РИБЕ
Ви видите оно што астролози не виде. Указало вам се да ћемо живети боље за две и по, најдуже три године, али никако да оне дођу. Сада подижете лествицу и кажете да је за Србију наредни петогодишњи период ““ златно време. Можда да мало станете са том лицитацијом када ће нам бити боље. То јуне никако да нас муне. Ви добисте 5.000 динара, а да нисте пензионер, хоће вас, а нас ни то. Велике људе је тешко разумети, а ВИ сте ту негде, одмах до Мила, по величини, конфенкцијском броју.
ОВАН
Ви би некако да се убаците у причу око заједничког наступа опозиције за председничког кандидата и већ сте се изјаснили. А, видите, то много не занима изгледа оне који се нису нудили ЊЕМУ да буду део ЊЕГОВОГ кабинете. Многи вам то не опраштају и не сматрају истинском опозицијом. Када би мало сачекали, примирили се, и сачекали да он вас позову, било би боље. Овако трчите пред руду и само удаљавате себе од интересантне борбе за председника Србије.
БИК
Колико год мислили да то што радите радите исправно, време је да коначно одлучите да ли ћете или не да се кандидујете. Ови вас већ газе и пуцају из свих артиљеријских оруђа. Нисте више само ви на менију, има и других кандидата. Зато је време за акцију. Можда да размислите о некој другој кандидатури, ако се ова не покаже сврсисходном. Ускоро Београду треба нови, прави градоначелник, а не неки малиша, да не кажемо ““ комплетан идиот.
БЛИЗАНЦИ
То ваше котрљајуће “р“ уме да буде симпатично, али када читате странице и странице текста без паузе и прилике да неко други дође до речи, то је онда мало напорно. То захтева мало освежења, што рече ваш бивши партијски колега ““ Шаровић. Ви знате како то освежење изгледа, а звезде мисле да вам треба мало више стрпљења, толеранције, јоге у крајњој линији. Није све у животу политика, нешто је и у љубави према некоме ко дели земљу и ваздух са вама. Има данас много тих гуруа који могу да вам помогну да достигнете врхунац стабилности у времену и простору, као и идеалном складу са људима који не деле ваша политичка гледишта.
РАК
Озбиљно сте задрмали државни и страначки апарат у Србији. Само сте дозволили да се мало гласније поразмисли о вашој могућој кандидатури и то ГА је извело из такта. Морате и ви њега мало да разумете. Ономад вас је подржао у кандудатури за председника света, а сада хоћете да победите његовог имагинарног кандидата за председника Срије. Није му лако. Замислите како би вам било да ви кажете да нећете да се кандидујете за нешто, а знате да ћете на крају морати то да урадите. Звезде кажу само напред, немате шта да изгубите. За почетак само треба да се изјасните.
ЛАВ
Ви сте веома успешан министар. Свега 0,6, или 0,7 одсто припадника Војске Србије је протестовало због тешког материјалног положаја. И имате право да будете поносни на огроман део који се није придружио „мангупима“. Добро је да је и ОН поносан. Будите поносни, а то што војска није задовољна, шта се вас то тиче. Знате да они неће на улици и удри бригу на весеље.
ДЕВИЦА
Када је неко стручњак за све, онда му се многи меридијани отварају. Мислили смо, додуше, да за сахране имамо већег стручњака од вас, али ето, ОН је вас одобрао да идете на Кубу. Што је негде илогичан избор, јер ће на сахрани бити само један од вас, а они други ће остати овде да се баве Хрватима, Босанцима, емигрантима, Сашом Јанковићем и многим другим битним стварима везаним за ваше битисање. Штета је само што нисте могли да будете и на сахрани Че Ге Варе, вашег омиљеног лика, али мало ли је сахрана брата Фидела? Тамо немојте да штедите на томпусима.
ВАГА
И ви сте успели да ГА изнервирате, али, не разумемо зашто. Рекли сте да ћете за тих 5.000 динара помоћи пензионерима да купите кондоме. Да нећете ЊЕГА можда да питате шта да узмете.? Још само то недостаје да вам ОН одређује шта ћете да купите за паре које су ваше. Само ви слободно удрите по томе што желите. Ако неко то не разуме, није ваш проблем. У здрављу их користили.
ШКОРПИЈА
Изашао силни неки свет да вас подржи на суђењу иако сте ви тај ко је тужио. Све фантом до фантома и по неки комплетни идиот. Чудан и фин неки свет, мало насилан, али само мало, чисто да се стави до знања ко је газда на београдском асфалту. Увређена вам је част, претрпели сте бол, имали сте проблема и са колегама, пријатељима, комшијама, шогорима и шурњајама. Ред је да вам сви они покажу да нисте сами у тешким тренуцима, а ово је по свему судећи један од таквих. Биће све у реду, немојте да се секирате. Нормално је да очекујете да се део љубави коју дајете буде враћена и вама.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Бранка Ружића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Сашу Јанковића, Александра Мартиновића, Вука Јеремића, Зорана Ђорђевића, Александра Вулина, Милутина Мркоњића и Небојшу Стефановића.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa