Инфо

1. децембар 2016.1. дец 2016.

Спортски подвиг ученика ОШ „Лаза К. Лазаревић“ у стоном тенису

Ученици ОШ „Лаза К. Лазаревић“ су најаву за велики тријумф у стоном тенису показали још на својој територији, у Шапцу, освојивши прво место на Окружном такмичењу, што им је омогућило учешће на следећем нивоу такмичења.
Показавши велики таленат, који их је довео до победе, ученици су заједно са својим наставником Сашом Теодоровићем учествовали на Републичком такмичењу у стоном тенису које је одржано 9. 11. 2016. године у Земуну у сали Мастер.
И овога пута су спортски дух, тимски рад и вера у себе и у свој таленат, показали изванредне резултате, те се ОШ „Лаза К. Лазаревић“ може похвалити освојеним другим местом на Републичком такмичењу у стоном тенису на нивоу екипе у саставу ученика 5, 6, и 8. разреда: Звездан Грујић, Бојан Џиновић и Никола Андрић, борећи се у јакој конкуренцији коју је чинило чак двадесет и осам школа, док је треће место на појединачном такмичењу у стоном тенису на нивоу Републике Србије освојио ученик Звездан Грујић предвођен спорским саветима свог наставника физичког васпитања Саше Теодоровића.
Поштујући спортска правила и развијајући тимски дух, ОШ „Лаза К. Лазаревић“ показала је да се рекетом може стићи до успеха и победе која би требало да подстакне сву децу на што активније бављење спортом водећи се латинском изреком да је у здравом телу здрав дух.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa