Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.
НОВИ СТАТУТ ЗА НОВУ ГОДИНУ
РЕДОВНА ГОДИШЊА СКУПШТИНА СПОРТСКОГ САВЕЗА ШАПЦА

НОВИ СТАТУТ ЗА НОВУ ГОДИНУ

Нови Закон о спорту условио је доношење новог Статута Спортског савеза Шапца, а нови документ усвојен је на редовној годишњој скупштини ове организације
Из године у годину, сумирање резултата шабачких спортиста велико је задовољство, а у низу успешних, 2016. се посебно истакла. Спортски савез Шапца поносан је што може да допринесе успесима Шапчана, а нови Статут треба да омогући да се и у наредној години настави са успешним радом, истакао је председник ССШ Веселин Вуковић.
- Још једном честитамо нашим сјајним спортистима који обележе готово свако јако такмичење, не само на нивоу Србије, него и континенталне и планетарне шампионате и манифестације. Нови Статут је усаглашен са новим Законом о спорту и он ће нам омогућити да наставимо са, ја бих рекао, успешним радом и у наредној години јер сам задовољан како смо функционисали током 2016. – рекао је Вуковић.
Уз 66 делегата и једног придруженог члана, годишњој скупштини су присуствовали и представници града који подвлаче да је Спортски савез један од најпоузданијих партнера Градске управе.
- Организујемо све више спортских такмичења, менифестација, како из области врхунског, тако и школског и масовног спорта. Град је покровитељ, а Савез увек беспрекорно обави све своје обавезе као технички организатор и могу само да им честитам. Усагласили смо се да ћемо покушати да додатно промовишемо масовни и школски спорт и све бенефите спорта за здрав живот и развој – наглашава председник Скупштине града Немања Пајић.
У 2017. години ССШ ће радити по новом Статуту, а ову организацију наредне године очекују и избори.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa