Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.
СНС У ШАПЦУ НАЈАВИЛА ТУЖБЕ ПРОТИВ ПОЈЕДИНИХ МЕДИЈА У ШАПЦУ ЗБОГ ГОВОРА МРЖЊЕ

ПРАВНИ ТИМ „СНИМА“ МЕДИЈЕ

Повереник Градског одбора Српске напредне странке у Шапцу др Александар Пајић најавио је да ће „правни тим ове странке прегледати све садржаје које су шабачки медији објавили током изборне кампање и после ње и законски пороцесуирати због говора мржње који је уперен против чланова СНС-а“.
Према његовим речима, појединим медијима и новинарима у Шапцу је све дозвољено како би понизили, омаловажили и на примитиван начин говорили о политичким неистомишљеницима.
- Тренутно у Шапцу не влада медијски мрак већ влада медијски линч неистомишљеника. Срећа да наши суграђани препознају тај говор мржње. Због такве медијске слике која се путем таквих реченица шаље нашим суграђанима, правни тим снс прегледаће све материјале који су везани за СНС-а и за људе који су на челним местима у странци, али и везано за наше људе, све и писане и електронске садржаје који су изашли, како у предизборној кампањи, тако и после избора и све то законски процесуирати – истакао је Пајић
Он је додао да та странка очекује велику добит од тих судских процеса.
- Очекујемо велике материјалне добити од тога, које ћемо сигурно искористити за хуманитарне агенције и друштва која послују на територији града Шапца. Нама новац од оваквих људи не треба, проследићемо га у хуманитарне сврхе, али нећемо да дозволимо да наши суграђани буду информисани на овакав начин – рекао је повереник ГО СНС у Шапцу.
Његова је оцена да је Шабац имао медијску слику која је била и коректна и реална за све оне догађаје који су били везани и за локал и за републику, а да се променила када је дошло до разликовања републичке и градске власти.
- У том моменту политика неких медијских кућа се значајно променила. Ми смо сигурни да овакав начин вођења медијског рата против неистомишљеника је потпуно незаконит и недопустив – закључио је Пајић.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa