Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.
ХОРОСКОП

ХОРОСКОП

СТРЕЛАЦ
После толико година министровања и боравка на власти, ви апсолутно више не бирате, изгубили сте сваки могући критеријум. Па, од толиког света на вашој прослави ви се изгрлисте само са колегиницом Славицом Ђукић Дејановић. Додуше, обоје сте лекари, министи, нисте у истој странци, али сте левичари у души. Двоје су се тако смували. Вама и вера дозвољава, али наравно да мислимо о стварању коалиције између ваше две партије, а не о нечему другом.

ЈАРАЦ
Толике године сте у политици, а никако да скапирате акуелног шефа. Таман сте се опустили и схватили да после 100 дана рада Владе Србије неће бити никакве реконструкције, нити било каквих козметичких промена у ЊЕГОВОМ кабинету, кад оно избори. Шта ћете ви јадни у тој ричи да радите, нека вам је Бог у помоћи. Једини спас можете да нађете у коалицији ЊИМ и да прегурате и ове изборе. Само без нагли покрета. Бавите се Хрватима.

ВОДОЛИЈА
За вас нема боље ствари у животу од подршке, још када стигне са Истока, из Москве, ма, милина једна. Баћушка Лавров, причају, донео је „молбу“ да ви будете председнички кандидат. Одмах вам се лице озарило, изљубисте Баћушку, баш онако поштено. Биће то све у реду. Поред тога што добро радите свој посао, показали сте ванземаљско стрпљење и то ће се исплатити. Видећете.

РИБЕ
Супер је то што вам барем на два дана страни елемент више сметао од домаћег. Хрвати су ВАМ пореметили концепцију, тако да су домаћи елементи могли мало да одахну. Нећете ВИ тако лако да одустанете од домаћих, то је сигурно, али наши западни суседи ће све више да затежу. Видели сте шта се десило са чоколадицама. Пошто је шећер, како кажете, веома важан за мозак, удрите по чоколадицама, нема везе одакле су, само да су квалитетне.

ОВАН
Коначно сте учинили прави политички потез и народу открили сву своју амбицију у политици. Желите да постанете ЊЕГОВ омиљени политичар. И не видите ништа спорно у томе. Први корак сте одавно учинили, када сте хтели да уђете у Владу, а сада сте то свима ставили до знања, па и ЊЕМУ, када сте на сва уста исхвалили и ЊЕГА и буџет који је предложио. Ово ће вам се вишеструко вратити, да не кажемо, исплатити.

БИК
Када сте посетили децу у Дубровнику имали сте најбољу намеру. Послушали сте свог пријатеља из Београда да је шећер здрав за мозак и одлучили да им поклоните чоколадице. Злотвори из Вуковара су вам, међутим, увалили српске чоколадице, а познато је да у вашој домовини има највише алергија на српске чоколадице. Да сте се консултовали са Шешељем, све би било лепше и лакше. Можда би од њега добили тоблерону.

БЛИЗАНЦИ
За вас нема дилеме. Ви, иако сте у другој држави, одлучили сте да подржите кандидата СНС за председника Србије. Још ако би то могао да буде Тома, вама би срце било пуно. Мада, немојте да се секирате. Ако и он не буде, биће ракије у Бајчетини. Може да се деси да и неко други победи, али ви ћете на време да се окренете ка њему и брзо ће се родити нова љубав.

РАК
Добили сте најлепшу могућу добродошлицу кући после неколико година боравка на Петој авенији у Њујорку. Манекени обучени тамно плава одела, дочекали су вас и уручили позив за журку у једној од просторија МУП. Сетили су се да се враћате, па пожурили да вас угосте у својим просторијама и припупитају за нешто што је било пре 12 година. Овај дочек вас је уверио да су и вас жељни у домовини и да имате разлога да размишљате о активнијем животу у Србији.

ЛАВ
Од толико противника у парламенту ви баш решили да уништите Зорицу Брунцлик. Оно, није на одмет мало да се ти естрадни кругови пресаберу, али зар поред Радулчовића, Живковића, Обрадовића, ви кренусте на љубичасту даму. Знате како је она нежна и осетљива. Мало, мало, па јој неко сузе на очи натера. Ако сте хтели да јој онемогућите да ради зато што не плаћа порез од тезги, велики аплауз од нас. Проблем је што је естрада велика и има ту многи и крупних и ситних риба, па ни по баби, ни по стричевима.

ДЕВИЦА
ОН вам је поново повукао ручну кочницу и по 100. пут вас замолио да не износите у јавност све оно шта имате пуно право да критикујете када су у питању Хрвати. Али ту је чоколадица. Како одолити том лепо упакованом слаткишу са све Колиндином сличицом? Па, зар је могуће да суботичка чоколадица буде јача увреда од усташке заставе. Покушајте да будете мирни и да не одете у мржњу у којој они већ дубоко пливају.

ВАГА
Како би ви умели лепо да решите проблем са Хрватима. Само пола сата да вас оставе са Колиндом, и све би било на свом месту. Били би то тешки преговори, било би уз чоколадица и чварака, али и Србији и Хрватској би било боље после разговора у четири ока. Као прави џентлмен, ви бисте отишли до ње и решили све бедастоће. Она лепа, ви у најбољи годинама. Нема жене која не поклекне на киту цвећа и чоколаду.

ШКОРПИЈА
Семантика је то, драги мој. Ви и када погрешите није то као када погреши Бабић, на пример. Ваш лапсус лингуае је спонтана реакција на нечију појаву конфабулације. Срећа да нису били у питању акроними који су у директој вези са фрезенковањем. Ти цинцулатори којима сметају изречене хојзне могу само да мешајицају. Ето шта се деси када браћу Грим замените са браћом Андерсен.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Расима Љајића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Колинду Грабар Китаровић, Милорада Додика, Вука Јеремића, Мају Гојковић, Александра Вулина, Војислава Шешеља и Небојшу Стефановића.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa