Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.
ДЕРБИ ЗА ВИШИ РАНГ
ПРВА Б ОДБОЈКАШКА ЛИГА

ДЕРБИ ЗА ВИШИ РАНГ

Далеко је крај првенства, још ни половина предвиђеног календара није одиграна, али, резимирајући сезону до сада, непобедивом Заслону, најтежи ривал свакако ће бити крушевачки „Напредак“
Као и у сваком спорту, победа не значи само поене за победника, него одузимање главном ривалу кључних бодова. Иако новајлије, изабраници тренера Филиповића одавно су максималним учинком заслужили улогу фаворита лиге. Ипак, са том улогом, расте и мотив ривала да буду први који ће се радовати против лидера.
- Ко год се бави спортом има мотив да победи, жељу, циљ, без обзира на ривала. Ипак, када играју против нас као водећег тима, све екипе желе да покажу колико су јаке, колико могу, али то је нешто са чим морамо и са чим умемо да се носимо. Крушевљани су склапали екипу да се бори за Прву лигу и осим слабог наступа против Младеновца, све остале дуеле решили су у своју корист. Не сумњам да долазе пуни самопоуздања, али сигурно га немају више од нас. Верујемо да је квалитет на нашој страни, а надамо се да ће нас и публика још једном подржати – истичу у табору Шапчана.
Ко ће се радовати и бити ближе Првој лиги, знаћемо после меча који стартује у недељу од 17 сати.

ЛАКО СА „АНТЕНОМ“
Како се и очекивало, екипа без победе, на последњем месту, иако домаћин, није могла, осим у првом сету, да пружи значајан отпор лидеру и јединој непораженој екипи. „Заслон“ је славио 3:0, по сетовима: 27:25, 25:20, 25:16.

ТАБЕЛА:

ЗАСЛОН 26
Младеновац 24
Напредак 22
Срем 18
Нови Сад 18
Бечеј 15
Тимок 14
Баваниште 10
Металац 6
Дубочица 6
Ужице 3
Антена 0

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa