Инфо

15. децембар 2016.15. дец 2016.

ШКОЛАРЦИ НА ПОТЕЗУ

Пред шабачком публиком наступило је око 250 младих каратиста из 70 школа Србије на другом Школском фудокан првенству. Најбројнији и најуспешнији међу ђацима били су Мајурци
Седамдесет школа из Србије имало је репрезенте у хали “Зорка” претходног викенда, а у клубу техничком организатору, КК “Каишин” верују да су достигли виши ниво организације.
- Одзив је добар, а верујем да смо оправдали очекивања гостију што се услова такмичења тиче. Драго ми је да је иза такмичења стао и наш Град. Осим квантитета, као тренер могу рећи да је и квалитет био на завидном нивоу – истакао је председник “Каишина” Саша Ковачевић.
Најбројнији и најуспешнији школарци били су каратисти Мајура (КК „Соко“), док су, на клупском нивоу, највише постигли Чачани, Краљевчани и клуб домаћин КК “Шабац“ освојио 10 медаља.
- Едукативна димензија врло је заступљена. Професор Илија Јорга је осмислио увод у борбе по узрастима, а дисциплине: кихон кумите, кихон ипон и ђиу ипон посебно имају наглашену едукацију најмлађих – додао је председник Фудокан федерације Србије Игор Гајић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa