Инфо

2. март 2017.2. мар 2017.
ПОСЛЕ БАГЕРА СТИГЛЕ И ДАЧИЈЕ
ШАБАЧКИ ВОДОВОД ОБНОВИО ВОЗНИ ПАРК СА ДОНАЦИЈОМ КФЊ БАНКЕ

ПОСЛЕ БАГЕРА СТИГЛЕ И ДАЧИЈЕ

Шабачки водовод однедавно је богатији за десет дачијиних возила чиме је у потпуности модернизован возни парк. Ова возила су обезбеђена захваљујући донацији КФЊ банке, а вредност набавке је износила око 100.000 евра.
Према речима директорке ЈКП „Водовод Шабац“ Даниеле Ловрин Гавриловић, ово је још један успешно реализован пројекат којим је обезбеђена модернизација предузећа.
Донација немачке КФЊ банке, иначе, обезбедила је шабачком водоводу набавку нових грађевинских машина и возила. У овом шабачком јавном предузећу истичу да ће се замена старе, дотрајале опреме модерним машинама евидентно одразити и на уштеду у пословању.
У „Водовод“ су већ стигла два модерна багера који су стављени у функцију.
- Захваљујући овој донацији, шабачки водовод је фактички променио и модернизовао возни парк који је био старији од 15 година. Нове грађевинске машине, али и возила, утицаће на ефикасније пословање, брже интервенције и уштеде – истиче Ловрин Гавриловић.
Водовод је и до сада имао одређену механизацију, али добијањем ове донације опремљени су да на најбољи начин обављају свој посао.
- Ту пре свега мислим на радове на изградњи водоводне мреже и прикључака канализације која се са овом механизацијом може урадити. И стим у вези је сигурно да ћемо бити много продуктивнији – закључила је директорка ЈКП „Водовод Шабац“.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa