Инфо

2. март 2017.2. мар 2017.
МЕДИЦИНСКА НА МЕЂУОКРУЖНОМ
ШКОЛСКИ СПОРТ

МЕДИЦИНСКА НА МЕЂУОКРУЖНОМ

Основци и средњошколци одбојкаши отворили су друго полугодиште у школском спорту. На такмичењима у Малом Зворнику и Коцељеви, четири школе обезбедили су наступ у наредном степену.
ОШ “Бранко Радичевић” из Зворника у женској и ОШ “Анта Богићевић” (Лозница) у мушкој издвојили су се код “осмолетки”. Зворничанке су иза себе оставиле шест ривала, а Лозничани четири.
Осим првог места међу основцима, Лозница има победника и код средњошколаца. У не баш бројној конкуренцији од три екипе, издвојили су се одбојкаши Гимназије “Вук Караџић”. Више борбе виђено је код средњошколки, а улогу фаворита оправдале су ученице Медицинске школе “Др Андра Јовановић”. Максималним резултатом 2:0 савладале су Средњу школу из Коцељеве и Крупња, а у финалу Средњу школу из Малог Зворника 2:1 (25:27, 25:14, 15:11).
До републичког првенства преостао је још један степен, Међуокружно такмичење (Мачва, Срем, Колубара и Београд 1). Мачвански округ угостиће сва четири турнира, а домаћини ће бити одређени наредних дана.

ТРОЈЕ “РЕПУБЛИКАНАЦА”
Шабачки карате обезбедио је три места на Републичком школском првенству у овој вештини. Раније, наступ у Панчеву 7. марта обезбедила је Кристина Симић (кате), а кроз квалификације место изборили Лазар Илић златом у борбама и Мирко Лукић (кате).
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa