Инфо

2. март 2017.2. мар 2017.
У ШАБАЧКОЈ ГИМНАЗИЈИ ОДРЖАНО ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

УСПЕШНО САВЛАДАНА ПРЕПРЕКА

У недељу, 19. фебруара, у Шабачкој гимназији одржано је Окружно такмичење из математике. За најбољи пласман и пролазак у следећи круг такмичења надметали су се ученици Средње школе „Вук Караџић“ из Лознице, Средњих школа из Богатића и Крупња, Техничке школе Шабац и Шабачке гимназије.
Прва три места са освојених осамдесет пет бодова у категорији првог разреда заузели су Кристина Вукосављевић из Средње школе „Вук Караџић“ Лозница, Никола Савић и Давид Милинковић из Шабачке гимназије. Скоро слична ситуација била је и у категорији другог разреда. По девдесет пет бодова имали су Васић Игор из Средње школе „Вук Караџић“ Лозница и Катарина Цимбаљевић из Шабачке гимназије, док је пет бодова мање имао шабачки гимназијалац Никола Петрески.
Међу ученицима трећег разреда, по броју освојених бодова, издвојили су се Давид Ђукић из Средње школе „Вук Караџић“ Лозница и Никола Симић из Шабачке гимназије који су освојили осамдесет седам и осамдесет бодова. Трећепласирани Урош Марковић, ученик Шабачке гимназије, имао је шездесет два бода.
Међу ученицима четвртог разреда најбољи се показао ученик Шабачке гимназије Вукашин Божић који је освојио деведесет бодова. За два бода мање на другом месту нашла се Ана Вилотић из Средње школе Крупањ. Треће место, са освојених осамдесет три бода, заузела је Ивана Бурмазовић из Средње школе „Вук Караџић“ Лозница.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa