Инфо

2. март 2017.2. мар 2017.
КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДСКОГ ОДБОРА НОВЕ СТРАНКЕ

САША ПРАВИ ЗА ШАБАЦ

Градски одбор нове странке одржао је у уторак конференцију за медије на којој су говорили о разлозима због којих ће на предстојећим изборима подржати Сашу Јанковића. Наведено је да се они од тога дана налазе у формалној кампањи за кандидата ког подржавају још од новембра. Поред председника ГО НС Александра Симића на конференцији је говорила и Споменка Сека Радивојевић, педагог у пензији, за коју је Симић рекао да је обележила опозиционе протесте.
Симић је навео да су они у претходних месец и по обишли више од 25 сеоских средина, разговарали са својим активистима и обезбедили 200 чланова бирачког одбора.
- Вучић без махинација тешко може да победи у првом кругу. Надамо се да ће кандидат ког подржавамо бити коначни победник избора. Програм који Саша Јанковић промовише у кампањи је 80 одсто исти као програм НС. Као личност симболише све оно за шта се и ми залажемо, а то су пре свега скромност и одговорност у вршењу посла, истакао је Симић.
Споменка Радивојевић је скренула пажњу на катастрофалан утицај ријалитија и таблоида на децу у Србији. Подсетила је на програме које Шабац реализује, а којима је образовање постављено као један од приоритета.
- Шабац је угрожен непоштовањем закона од стране републичке власти и потребан му је нови председник. Саша Јанковић је за 10 година и два мандата упорно, савесно и храбро радио свој посао заштитника грађана. Са плус Ша једнако је Саша, што је једнако победа, поручила је Споменка Радивојевић.
На конференцији је најављен скори долазак Саше Јанковића у Шабац. Планирано је да посети два или три села и одржи конвенцију у Шабачком позоришту.

М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa