Инфо

2. март 2017.2. мар 2017.
Пробајте да зароните
БЕСПЛАТАН ЧАС РОЊЕЊА НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ

Пробајте да зароните

Спасилачко друштво “Заслон” организује промотивну кампању роњења на Градском базену. Акција ће трајати током марта, а уколико буде већег интересовања продужиће се и у априлу. Бесплатан је један час, али организатори кажу да неће одбити никога коме се свиди, а жели да дође и други пут.
- Кампању почињемо са спортским клубовима из града. Сви заинтересовани појединци могу доћи у једном од два редовна термина, недељом од 19:30 и средом од 21 сат. Можемо организовати час и у неком другом термину, уколико буде најмање четворо заинтересованих којима то време одговара. Час траје сат времена, а један део је теоријски. Коме се свиди може да крене на неки од курсева. Основни курс роњења подразумева пет часова у базену и пет часова у отвореним водама, каже Марко Јовановић, сертификовани инструктор роњења.
Роњење највећу добробит има у борби против стреса, а показало је повољне резултете и код терапије дијабетеса. Кажу да се осећај може поредити са медитацијом.
Организатори захваљују Градском базену, где од отварања организују курсеве роњења. Заинтересованима поручују да је сва опрема обезбеђена, а све што им треба је добра воља.
Заинтересовани се могу пријавити на бројеве телефона 063/83-26-445 и 063/329-041, као и на имејл сдзаслонЖгмаил.цом и на Фејсбук профилу Спасилачко друштво “Заслон”.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa