Инфо

23. март 2017.23. мар 2017.
Из Шапца за цео свет
ОДС ТЕХНОЛОГY- У ШАПЦУ СЕ ПРОИЗВОДЕ ДЕЛОВИ ЗА НАЈПОЗНАТИЈЕ МАРКЕ АУТОМОБИЛА

Из Шапца за цео свет

Када чујете да се у Шапцу производе делови за најпознатије аутомобилске марке, и да се те компоненте извозе у свет, знате да је ваш град одлично место за улагање, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приликом данашње посете фирми ОДС ТЕхнологy.
-Ова компанија у Шапцу послује дуже од годину и по дана, а своју халу су по најповољнијим условима, закупили у Робно-транспортном центру. Производе делове за реномиране марке аутомобила. У њиховој фирми раде високо образовани људи из нашег краја, што је доказ да су наши људи способни да квалитетно раде за стране фирме, рекао је градоначелник и подсетио да Град Шабац активно преговара са домаћим и страним инвеститорима, који би отворили нова радна места и запослили младе, образоване људе, који ће се тако вратити у свој град и ту градити будућност.
Саша Стошић, директор производње у фирми ОДС Технологy, истакао је да је шабачка фабрика огранак италијанске ТФП у Тијену. Он је казао да се фирма бави израдом аутоматизованих система за аутомобилску индустрију.
-У Србији правимо делове за Фиат 500 Л, али радимо и за светске гиганте аутомобилске индустрије као што је Ауди, ВЊ, Ферари и Нисан. Са променама дизајна аутомобила, добијамо више посла и припремамо нове пројекте, рекао је Стошић.
Тренутно запошљавају девет радника, који раде у три смене, али им је у плану да прошире производњу, купе нове машине и запосле нове раднике.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa