Инфо

23. март 2017.23. мар 2017.
АКТИВНОСТИ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ

Пад са мотора због пса

Комунална полиција од прошле седмице спроводи интензивну контролу власника паса. Први круг ће обуватити 650 домаћинстава на територији града. Контролише се да ли су пси вакцинисани, чиповани и у адекаватном простору. Због неконтролисаног пуштања паса ван дворишта уручена су два прекршајна налога. Један од та два случаја могао је имати теже последице, јер је пас у Мајуру проузроковао саобраћајну незгоду у којој је једна особа пала са мотора и повредила се. Пас је прошао без повреда.
Вршена је и контрола ванпијачне продаје на сточној пијаци и претходног викенда само једно лице је евидентирано да врши прекршај.
Како је актуелна предизборна кампања у јеку, тако и страначки активисти “раде свој посао”. Очигледно, треба подсетити да лепљење плаката ван места предвиђених за то није дозвољено.
-Током једне ноћи три лица су затечена како лепе плакате на недозвољеним местима. Писани су им прекршајни налози, а од њих је одузето око 200 плаката. Наставићемо са праћењем ових активности и даље, наводи Ненад Илић, руководилац Одељења комуналне полиције.
Као и претходних недеља, наставља се и са контролом ванпијачне продаје у Прњавору и ауто-пијаци у Шапцу. Протеклог викенда на сточној пијаци у Прњавору евидентирано је само једно лице које је вршило прекршај.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa