Инфо

23. март 2017.23. мар 2017.
Активности удружења Рађеваца у Београду

ПОМОЋ МАТИЦИ

На редовној скупштини изабрано ново руководство. Нови пројекти и развојне могућности општине Крупањ. Нови садржаји и помоћ Рађевцима матице
У прикладно уређеном простору Старе капетаније у Земуну 16. марта одржано је 22. традиционално дружење Рађеваца у Београду. Удружење Рађеваца у Београду окупља велики број Рађеваца у Београду са циљем да помогне свом крају кроз промоцију културе, туризма и привредних потенцијала, као и да подржи талентоване ученике који се определе да студирају у главном граду Републике Србије. На редовној скупштини Удружења Рађеваца у Београду једногласном одлуком чланова скупштине на место досадашњег председника Живорада Поповића изабран је нови председник Предраг Мићић.
- Више од десет година био сам на челу Рађеваца у Београду и радује ме пристанак Предрага Мићића да у будућности обавља функцију председника - каже Живорад Поповић и додаје да ће се потрудити да новом руководству помогне с обзиром да је потребно пуно рада и енергије да Удружење коректно функционише.
О новим пројектима и развојним могућностима општине Крупањ у будућности са Рађевцима у Београду разговарали су Милорад Симић начелник општинске управе у Крупњу и Младен Марковић секретар СО Крупањ.
Нови председник Удружења Рађеваца у Београду Предраг Мићић је уручио златну плакету удружења Рађеваца свом претходнику и најавио наставак рада Удружења у складу са актуелним животним трендовима:
- Потрудићу се да наставим сигурним путем претходног руководства са новим идејама, а сходно околностима и времену у коме живимо. За наредни период планирамо промоцију културе између Београда и Рађевине, неке нове садржаје као и начине за помоћ Рађевцима матице - додао је Мићић.
Овом приликом уручене су и захвалнице истакнутим појединцима Удружења Рађеваца у Београду са жељом да наредно дружење буде у Крупњу и Рађевини.
Д. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa