Инфо

2. децембар 2010.2. дец 2010.
О ЗБИВАЊИМА У КД “ЗОРАН ЗОКИ СТАНКОВИЋ“ У ШАПЦУ

КИНОЛОГИЈА, ИНТЕРЕС ИЛИ СУЈЕТА???

Који су мотиви да од кинолошког друштва направе страначки огранак, остају питања без одговора, јер нажалост и поред нашег инсистирања да одговори по оптужбама, прозвани, један од лидера СНС-а Драган Томић одбија да говори за “Глас Подриња“. Након неуспеле смене руководства у Шапцу и околини у КД “Зоран Зоки Станковић“ Шабац кинолошко друштво ради у старом легално изабраном саставу. Како тврди легално руководство Драган Томић и Александар Перановић и даље покушавају да минимизирају досадашњи мину&
Објављивање низа неистина, без иједног поткрепљеног доказа је само део асортимана којим се овај неуспели двојац без кормилара бави. У задњем гостовању на радио Шапцу у емисији „Лов и риболов“ код водитеља Бранка Попадића су сво време користили за изношење неистина, а на тапету су били сви који не мисле исто. Да трагедија буде већа, сем што су критиковали, није се могао стећи утисак да нуде и решења. Изгледа да је једини циљ доћи нелегалним начином на чело неке организације и удружења, а након тога тек објашњавати члановима које су им намере и планови. Да би јавност била упозната са истином, морају се сложити чињенице и докази по редоследу збивања, тврди и износи своју верзију догађаја, Милић Ралић, секретар КД.
Лов и кинологија су једна нераскидива целина у Шапцу, и скоро 40 година деле заједничке просторије у Масариковој 38. Али да све не буде у складу и како треба побринуло се друштво на челу са Дрганом Томићем, председником ЛУ “Селе Јевтић“ у Шапцу, који је пожелео да своју владавину прошири и на реон кинологије. Да би се то остварило, за почетак је требало оклеветати другу страну. На мети напада нашли су се људи који су у задњих неколико година успели да шабачку кинологију афирмишу на најбољи могућ начин, који су успели да више година уназад успешно организују ЦАЦИБ међународну изложбу са по преко 500 излаганих паса, који су организовали сваке године радне испите, националне и интернационалне утакмице за групе ловних паса.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa