Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
СТАН У МЕСАРЦИМА
У ГОДИНИ БОРБЕ ПРОТИВ СИВЕ ЕКОНОМИЈЕ У СРБИЈИ

СТАН У МЕСАРЦИМА

У државној акцији “Узми рачун и победи” Владимирци су били под скутима среће. Тачније породица Грковић из Месараца код Дебрца место је где у хамбургерији ради Марина Грковић чије је име извучено после пар непотпуних коверата.
Срећа бира и то су овај пут били Грковићи који се баве пољопривредом и брзом храном. Марина која има 36 година живи са супругом Дарком који је музичар и сином Стефаном који има 17 година и кћерком Андрејом која броји 13 лета, те јунакињом приче Светланом која иако има само девет година носи кључне заслуге за велику награду.
- Светлана ме наговорила да пошаљем око 20 коверата са рачунима очекујући ауто као награду. Ето стан и то у Београду ствара неверицу и после неколико дана јер победити међу оноликим потенцијалним добитницима је равно чуду. Ми смо учествовали пар пута у играма на срећу и били убеђења да никада нећемо освојити ништа. Стан у Београду је више од премије јер син ће убрзо на студије и ето главобоље мање, збуњено је рекла Марина.
Сви одреда честитају и Светлани која је изнедрила идеју за учествовање и помогла да стан стигне у Месарце.
- Треба и млађе послушати повремено а наша мезимица је ето помогла да се за Месарце и Дебрц те општину Владимирци чује широм Србије, закључује Марина.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa