Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
СТРАТЕШКИ ОКРЕНУТИ АГРАРУ
АИК Банка на Сајму пољопривреде и привреде у Шапцу

СТРАТЕШКИ ОКРЕНУТИ АГРАРУ

АИК Банка а.д. Београд, представила је своју понуду на Сајму пољопривреде у Шапцу деветом по реду, који се одржава у периоду између 10. и 11. марта 2017. године
У склопу атрактивне понуде усмерене ка развоју пољопривреде, клијентима АИК Банке омогућени су изузетно повољни услови финансирања а више о томе сазнаћемо од директора филијале АИК Банке из Шапца, Драгана Маринковића.
Шта је АИК Банка ново припремила за пољопривреднике?
-За предстојећу сезону је припремљена специјална понуда за све потребе пољопривредника. По повољним условима, банка нуди краткорочне кредите за финансирање предстојеће сетве, за трајна обртна средства, али и кредите за набавку механизације, инвестиције у пољопривреди, куповину земљишта. Овај пут желимо да искористимо прилику да укажемо на револвинг кредите који пружају апсолутну флексибилност у располагању средствима, а сви знамо да када крене сетва, мора се на време обезбедити семе, енергенти, минерално ђубриво. Управо оваквим приступом АИК Банка жели да понуди најбоље услуге и услове кредита пољопривредницима.
Такође бих напоменуо да овај сајам није само намењен пољопривредницима него и привредницима за које смо обезбедили веома интересантне инвестиционе кредите из кредитиних линија са којим располаже АИК банка где са каматама у зони око 3% чинимо једно од најинтересантнијих места свим привредницима које у овој 2017. години имају потребе да инвестирају како у пословни простор тако у машине и опрему. Произвођачи свакако имају најбоље услове.
По чему се ваша понуда издваја од других банака?
-АИК Банка је стратешки опредељена за финансирање агрокомплекса још од свог оснивања пре 40 година. АИК Банка нуди пољопривредницима флексибилност у финансирању, прилагођавањем плана отплате потребама сваког клијента. Посебне погодности имају регистрована пољопривредна газдинства која пријаве рачун из АИК Банке као наменски у Управи за трезор. Такође, као Банка која је овлашћени заступник у осигурању нудимо поред разних врста осигурања (путно, имовина и др.) и осигурање пољопривреде и то усева и плодова.
Да ли је АИК Банка на територији Шапца фокусирана само на пољопривреду?
-Поред широке понуде за пољопривредне произвођаче, АИК Банка има одличне понуде за запослене и пензионере. Определите се за комбинацију производа и услуга у пакету сходно Вашим потребама а ми ћемо изаћи у сусрет вашим захтевима и понудити најбоље решење за финансирање. Истичем само један од примера, где се потенцијалном кориснику СТАРТ ПАКЕТА нуди могућност да корисник пакета доведе једног (пунолетног, незапосленог) члана породице (дете, родитељ, супружник...) коме ће такође бити отворен пакет рачун и одобрено бескаматно дозвољено прекорачење до износа од 30.000 РСД.
Шта можете да поручите нашим читаоцима ?
-АИК Банка је препозната као јака, стабилна и поуздана финансијска институција у читавом региону, имајући у виду да је Европско пословно веће у оквиру својих награда Интернатионал Соцратес Ањард Церемонy, доделило АИК Банци признање за најбољу регионалну институцију, а престижни британски економски магазин Интернатионал Банкер, у оквиру својих награда Банкинг Ањардс, доделио је АИК Банци у 2015. и 2016. години награду за најбољу комерцијалну банку у Србији и најбољу банку у пружању сервиса клијентима у Источној Европи.
Свим суграђанима, постојећим и будућим клијентима поручујем да посете филијалу АИК Банке, у улици Господар Јевремова 42 у Шапцу и изаберу производе и услуге АИК Банке, сходно њиховим жељама и потребама.
ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa