Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
СРЕДЊА ЕКОНОМСКО-ПОСЛОВНА ШКОЛА ШАБАЦ ПОКРЕНУЛА АКЦИЈУ

Из брака по диплому

Педесет одсто попуста на уписнину за све оне који се у току 2017. године венчају
Добро познати мото Средње економско-пословне школе Шабац „Будите испред осталих!“ добио је на још већем значају. На недавно завршеном Сајму пољопривреде у Шапцу представили су своју најновију идеју која има за циљ да што већи број младих образованих људи остане у својој земљи.
- Размишљали смо како да помогнемо младима и нашој заједници тако да смо одлучили да понудимо педесет одсто попуста на уписнину за све оне који се у току ове 2017. године венчају. На неки начин желимо да их стимулишемо да заједнички започет живот не проведу у бризи око проналажења посла. Попуст важи на свих педесетак занимања у области економије, трговине, угоститељства, права, машинства и грађевине које им нудимо за доквалификацију и преквалификацију – каже Миољуб Лазаревић, заменик директора Средње економско-пословне школе Шабац.
Како је време једне дипломе прошло ово је најбољи могући начин да, по завршетку преквалификација, доквалификација или специјалистичког образовања у једногодишњем трајању, новопечени брачни парови пронађу посао и реше своју животну егзистенцију.
- Нема више чекања посла на Заводу за запошљавање. Пошто се млади узимају, немају од чега да живе, ми смо се одлучили за ову акцију. Она ће важити неограничено. Једини услов је да буду венчани у току ове године, а од њих зависи када ће се уписати, ове или неке наредне године. Поред стандардне документације, сведочанстава, дипломе, извода из матичне књиге рођених потребно је поднети и извод из матичне књиге венчаних. Још једна од погодности, поред попуста, је што дајемо све на рате. Такође, да ли ће доћи обоје или не зависи од њих. Са овим попустом једно од њих би тако добило бесплатан упис – истакао је Лазаревић.
За више информација заинтересовани се могу обавестити путем фиксног телефона 015/ 348-829, 015/ 349-392, мобилног 063/ 70-69-890, 065/ 69-57-196, преко сајта њњњ.сепсаб.еду.рс, е-маил: сепсабЖмтс.рс или у просторијама школе у ул. Карађорђева 14 код Главне поште.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa