Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
ПЕТ ГОДИНА НАС ЛАЖЕ
ВЛАДО ГЕОРГИЕВ, ГОСТ ЕМИСИЈЕ „ДОБАР, ЛОШ, ЗАО“ НА ТВ “ШАБАЦ”

ПЕТ ГОДИНА НАС ЛАЖЕ

Проблем премијера је што он све зна, и ја верујем да он верује да је на протесту у Смедереву било 970 људи. Не може се радити у Србији док је Александар Вучић човек који се у Србији пита за све. Ово је држава лажних диплома, лажних доктората, ово је лажна држава
Владо Георгиев је због јавне подршке кандидату за председника Србије Саши Јанковићу постао једна од главних мета режима Александра Вучића, ако не и државни непријатељ број један.
Минулих дана Георгиев је био гост емисије „Добар, лош, зао“ која се емитује на Телевизији Шабац, где је говорио управо о актуелној ситуацији у којој се нашао. Каже да се осећа феноменално и да свака истина човеку прија, али да истина Александра Вучића не постоји и да је имагинарна. У тој својој истини, премијер је видео 970 људи на протесту у Смедереву због забране концерта у овом граду.
- Схватио сам из једног излагања на оној најгорој телевизији на свету, јер горе нема нигде на свету укључујући и Северну Кореју, да је човек једноставно узео себи за право да каже да је у Смедереву тачан број људи био 970. Утврдили смо снимцима са дрона, да је чак, сат-два пре тог скупа било много више људи од 970. Његов је проблем што он све зна, и ја верујем да он верује да је тамо било 970 људи. Ајде мајсторе, како он воли да назива људе, само ми реци како си дошао до податка да је тамо било 970 људи? Да је рекао хиљду-две, ја бих био врло ок са тобом шефе, мајсторе. Он се з..ебава са свима нама – рекао је Георгиев.
Према његовим речима, за концерт га је звао директор хале у Смедереву који је вероватно хтео да обезбеди профит за све.
- Међутим, извесна градоначелница Јасна Аврамовић, која данима већ луди и не зна шта ће од себе, прича како ништа није забранила, а исто тако прича и њен ментор, лидер, како мени није концерт отказан. Ако ми није отказан концерт, да ли је могуће да ја тај концерт нисам одржао – запитао се Георгиев.
Никада није имао у плану да буде политичка фигура, али је, како каже, нажалост у овом тренутку тако испало.
- Само сам хтео да се бавим својим послом, људи са којима радим и ја, а да нам се нико не меша. Не може се радити у Србији док је Александар Вучић човек који се у Србији пита за све. Он ти не да да живиш. Хтео је да забрани комбије, забрањује концерте, награде. Он све зна, он се у све меша, али не зна да одговори десет месеци ко је срушио Савамалу, неће. Овога пута доживљавамо грозоморне увреде да смо сви ми будале, а да су само он и још пет људи паметни. Није тако – напомиње наш познати поп-уметник.
Георгиев је први пут подржао некога из простог разлога што је препознао да је Србији, која се распада, потребна промена.
- Лако је изаћи на Пинк, ићи у Информер и причати приче за људе који имају 80 година који не знају више куд ударају. Ово је држава лажних диплома, лажних доктората, ово је лажна држава која тренутно лебди негде у орбити и изиграва станицу Мир. Све је чиста лаж и обмана – додао је Георгиев.
По њему, нема оправдања за неизлазак на изборе 2. априла.
- Узети овом умишљеном Брежњеву било који глас је добро, и овога пута стварно морамо да позовемо људе да изађу и да гласају. Не можете да останете кући и пијете кафу ако напољу пада киша. Пар стотина хиљада гласова ове бруталне уништаваче земље Србије који су продали све, потписали све, па и Косово, шаље у опозицију, а онда затим и на неко друго место. Подржао сам Сашу Јанковића и верујем да је он изузетан човек, моралиста, који је био изузетан заштитник и први пут сам иступио јавно политички. То не значи да не треба да подрже неког другог кандидата, али морају да гласају. То је наша обавеза и дужност – закључио је Владо Георгиев гостујући у емисији „Добар, лош, зао“.
ЧЕСТИТАО ПРЕМИЈЕРУ ДАН ЖЕНА
Он је истакао да је по природи врло миран човек и пацифиста, али да је сада морао да проговори.
- Пустили смо пет година човека да води државу. Није урадио ништа, само лаже, пролонгира и тражи још годину, две, пет, десет, петнаест... полазим. Играмо се жмурке. Ја заиста немам више живаца за то. Нарочито када неко каже да 18 дана раније нисам продао улазнице за свој концерт. То је бескрупулозна лаж, не знам како бих то назвао, да сам морао да му честитам Осми март, као и свим женама у Србији – напоменуо је Георгиев.
Н. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa