Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
У ШАБАЧКОЈ ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИКЕ

КА САВРЕМЕНОЈ НАСТАВИ

Око шездесет наставника српског језика и књижевности, прошле суботе, 11. марта, присуствовало је семинару „Ка савременој настави српског језика и књижевности ИИ“ у Техничкој школи.
Од 10 до 16 часова присутни су имали прилику да чују предавање Мила Ломпара на тему „Горски вијенац у настави“, Весне Ломпар „Утврђивање врста речи“, Ненада Николића „Типови лирског јунака у поезији Бранка Радичевића“, Милана Алексића „Тумачење Андрићевих приповедака у настави“.
После завршне речи о активностима друштва за српски језик и књижевност Србије, разговора о раду Подружнице у Шапцу и проблемима наставе, подељени су сертификати.
Акредитовани, бесплатни семинар, одржан је у оквиру акције „Негујмо српски језик“ Министарства културе и информисања, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Филолошког факултета Универзитета у Београду, Библиотеке града Београда и Јавног сервиса Радио-телевизије Србије. Реализатор семинара било је Друштво за српски језик и књижевност Србије, док је техничка организација поверена Школској управи Ваљево.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa