Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
Следе домаћи изазови

Следе домаћи изазови

ВАТЕРПОЛИСТИ ШАПЦА ПОСЛЕ ПОРАЗА У СПЛИТУ

БУДИТЕ УЗ НАС У АПРИЛУ, ХОЋЕМО НОВА ЧУДА

Прво полувреме меча у Сплиту није било на нивоу игара Шапца из ове сезоне и оно је однело А1 снове, но не може, нити сме покварити велика достигнућа екипе током целе сезоне. Сви у клубу верују да оптимизам и искуство може бити више него важно у завршници домаће лиге
Нападачки слабих 16 минута спречило је Шапчане да направе коначни подвиг у Триглав Регионалној ватерполо лиги А2, но као што једна лоша епизода не може покварити квалитет целе серије, половина лошег меча не може умањити успехе из претходних 13 кола. Једноставно, 0:7 после првог полувремена није надокнадиво ни против слабијих екипа од ПОШК–а. Знају то и играчи и стручни штаб ВК „Шабац“. Већ сада размишљају и раде за најбољих шест домаће лиге.
- Љути смо на себе што нисмо били на нивоу у Сплиту од почетка. Допустили смо контре, лаке голове и то нас је коштало, али нећемо да нам то поквари оптимизам. Радом и залагањем смо дошли до тога да одлучујемо о свему у последњем колу, остварили невероватан низ, сањали. Пораз никоме не прија, а ми не престајемо да сањамо. Био је ово сјајан пут у Регионалној лиги, желимо ту енергију да пренесемо и у домаћу лигу – истиче Филип Тенжера.
Као и у ТРВЛ, улогу фаворита у домаћој лиги Шапчани препуштају другима, али нема страха од било ког ривала. Надају се поново пуним трибинама и спектаклима.
- Партизан, Звезда и Војводина имају више искуства од нас, али се ми радујемо свакој утакмици. Идемо на победу у свакој од њих. Наша амбиција је да из меча у меч пунимо трибине у Шапцу и да сви уживамо у утакмици, да буде као у Регионалној лиги – најављује тренер Балша Николић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa