Инфо

16. март 2017.16. мар 2017.
„ОДМОР“ ПУН НАПОРА
МЕДИЦИНАР СА ЛИДЕРСКЕ ПОЗИЦИЈЕ У ПЛЕЈ ОФ

„ОДМОР“ ПУН НАПОРА

Шапчанке су најбољи тим регуларног дела сезоне елите, први пут у историји. Шапчанке имају и најкориснију играчицу, најбољег стрелца лиге и велику жељу да ову сезону обележе једним трофејем, БАР једним. Жеље су достижне када се достижу напором и посвећеношћу
Нишлијке су одличан тим, долазе кроз два викенда опет у Шабац. Читав меч домаћи тим је контролисао игру, резултат, а без обзира на однос голова, није се осетила несигурност у било ком тренутку. Делује да се Лојпур брзо уклопила, те да и „фластер“ на Ани Радовић не мора да значи мању ефикасност. Играчице су демонстрирале да умеју одиграти добро на више позиција. Све лепа основа за плеј оф оптимизам.
- Уживам са овим девојкама, предано раде, расположене су и то је све што тражим. Наравно да има места за напредак, чека нас 7 - 8 дана врло напорних тренинга. С једне стране до краја је остало много, шест кола, а опет, никада нисмо били ближе и ту морамо да црпимо снагу. „Бекамент“ је највећи ривал, али будући шампион, ко год да то буде, не сме потценити Ниш и Јагодину – напомиње тренер Саша Бошковић.
- Драго ми је што носим дрес Медицинара, лепо се осећам на паркету, у екипи имам сјајне играчице и људе што је јако важно. Радићу предано и пружити више од максимума како бисмо успели – обећава Марија Лојпур.
Плеј оф почиње последњег мартовског викенда, екипе су пренеле бодове из међусобних мечева у регуларном делу сезоне, а у доигравању их очекује шест кола по принципу свако са сваким.
АНА MVP
Пре почетка утакмице са Наисом, Ани Радовић уручен је трофеј за најкориснијег играча лиге и пригодан поклон клуба. Капитен Медицинара близу је још једног великог достигнућа. До сада је, у дресу Медицинара, постигла 985 голова, а у клубу се надају да би можда већ у првом колу плеј офа могла постићи 1.000. погодак.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa