Инфо

16. децембар 2010.16. дец 2010.
ОДРЖАНА 11. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

БУЏЕТ НА КРЕДИТ

Прошлог петка одржано 11. заседање Скупштине града. Пажњу одборника највише привукла расправа о ребалансу буџета за 2010. годину. До краја године предвиђена још једна седница
Краткотрајном расправом о записнику са претходне седнице, и рекли бисмо, сада већ традиционалним подсећањем опозиције на неопходност телевизијског преноса ових заседања, отпочела је претпоследња овогодишња Скупштина града у Шапцу.
Приликом изгласавања дневног реда, одбијени су предлози одборничке групе Српске радикалне странке да се у скупштинску процедуру уведе расправа о стању индустрије Града Шапца након приватизације и проблем реконструкције основне школе у Јеленчи. Након тога, програм је употпуњен са три нове тачке које се тичу разрешења старих и имановања нових чланова управног одбора у ОШ “Свети Сава“, средњој медицинској и ЈП “Паркинг Шабац“.
Директор дирекције за пољопривреду и председник МЗ “Прањавор“ Предраг Срдановић известио је одборнике о ситуацији у Прањавору у току и после поплаве која је недавно задесила ово мачванско село. Он је у извештају навео, да је сарадњом мештана и Градске управе Шабац, претходних дана доста учињено како би се спасли људи, објекти и домаће животиње. У Прњавор је свакодневно допремана чиста пијаћа вода у цистернама, храна и друга неопходна помоћ, те да је сама штета од воде сведена на минимум.
Након тога Скупштина је усвојила престанак мандата одборника ДС-а Горана Стојићевића те на његово место потврдила мандат Жељку Савићу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa