Инфо

30. март 2017.30. мар 2017.
ДУЕЛ „ВЕЋ ВИЂЕНИХ“ СУПЕРЛИГАША И СРПСКОЛИГАША

СИГУРАН ПУТ ПРЕКО ЛАЗАРЕВЦА

Док већина Мачву већ види у Супер лиги и могућност да се то не деси изједначавају са чудом, једнаким „чудом“ сматраће се и опстанак „црно–зелених“ из Лазаревца. Гости не желе да другима дају наду, домаћи морају да очувају своју наду
Мачва је последњих 20 минута дербија личила на себе, у претходних 70 није, те је реми најреалнији исход меча са „Радничким“ из Пирота. Поигравање Обровца омогућило је Манчићу да поентира из „школске“ контре 3 на 2, да би штоперско–бековски тандем Лазаревић–Пејовић, на нивоу врхунских навалних играча, „израдио“ одбрану гостију и сачувао бод у Шапцу. Било је одличних прилика за нови преокрет, али не и реализације. У Лазаревцу су Шапчани апсолутни фаворити, свакако квалитетнији тим, али „Колубара“ само победама остаје у игри опстанка. Сигурна зона им је далеко осам бодова.
- Намучили су нас у Шапцу у петом колу и иако бележе слабе резултате, нису неквалитетан, а посебно не неискусан тим. Јесу бодови важни, али и бод против нас би био огроман за њих са психолошког аспекта. Не очекујем да играју офанзивно и поново ће на нама бити да „пробијемо“ дефанзивне ривале. Наравно, нас интересује само победа – сматра Предраг Станчетић.
ПЛС, 20. коло: Инђија – ОФК Београд, Синђелић – Будућност (Д), ЧСК – Јагодина, БСК – Динамо (В), Оџаци – Бежанија, Колубара – МАЧВА, Раднички (П) – Слобода (У), Пролетер (НС) – Земун.
МАЧВА – РАДНИЧКИ (П) 1:1 (0:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 2.000. Гл. судија: Лукић, помоћници: Петковић и Милосављевић (сви Београд). Стрелци: Пејовић у 76. за Мачву, Манчић у 12. за Раднички. Жути картони: Ристивојевић, Матовић, Јовановић (Мачва); Ристов, Бућковић, Ћордашић (Раднички Пирот). Црвени: Ристивојевић у 90. (Мачва) и Бућков у 70. минуту (Раднички).
МАЧВА: Пејовић М. Пејовић Ф. Лазаревић, Ристивојевић, Рајовић, Матовић (Јовановић), Леканић, Обровац, Матић, Милинковић (Живковић), Станчетић (Гемовић).
РАДНИЧКИ (П): Булајић, Бућковић, Филиповић, Марковић, Николић, Толић, Манчић Н. (Ћирић), Чордашић, Манчић М. (Ђурић), Ристов (Петров), Спасић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa