Инфо

30. март 2017.30. мар 2017.
МЕДИЦИНАР ПРЕД ДЕРБИ КОЈИ МОЖЕ ЗНАТНО ПРИБЛИЖИТИ ТИТУЛУ

МОЖДА И КЉУЧНИХ 60 МИНУТА

Улога фаворита против Наисе апсолутно је оправдана. У дербију лиге фаворита нема, но победа може бити одлучујућа у борби за титулу. Императив притиска гошће
Већ примењен рецепт против Наисе. Полувреме изједначено, а потом „сламање јужњакиња“ у наставку. Великих плус 13 довољно је за оптмизам, али још више „крепи“ разноврсност решења у нападу, сјајна сарадња Ане Радовић и Бојане Лојпур, расположеност крила, континуитет партија голмана Јоване Перић. Снови су преблизу да би се игнорисали и да се не би сањало, али императива за домаће нема. Серију победа, с друге стране, давно је започела и екипа „Бекамента“ и тријумфом у Шапцу, враћају се на чело.
- Математички, ни победа неће донети титулу, али бисмо били много, много ближе пехару. Императива нема јер смо већ направили много више од очекивања. Аранђеловчанке су још први фаворити за титулу, имају много више искуства у оваквим ситуацијама, али били су фаворити и до сада, а опет су иза нас. Пружићемо више од максимума да још једном победимо. Надамо се да ће нас носити пуне трибине, неопходне су нам – позива тренер Саша Бошковић.
После другог кола плеј офа, у оптицају ће бити још 8 бодова, дупло више од потенцијална четири предности, но како је и шабачки и аранђеловачки клуб фаворит против Наисе и Јагодине, значај победе је јасан.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa