Инфо

6. април 2017.6. апр 2017.
НОВИ ЛЕЖЕЋИ ПОЛИЦАЈЦИ У

МЗ ЈЕВРЕМОВА

За већу безбедност
Грађани Месне заједнице „Јевремова“ добили су нове лежеће полицајце на раскрсници улица Деспота Стефана Лазаревића и Проте Смиљанића. Мештани овог дела насеља покренули су иницијативу и прикупили потписе путем петиције за постављање лежећих полицајаца, како би се повећала безбедност свих учесника у саобраћају, а нарочито деце која бораве у вртићу у непосредној близини.
Према речима Миодрага Филиповића из Одељења за градњу, у улици Деспота Стефана Лазаревића је велика фреквенција саобраћаја, због дужине и ширине коловоза. Он је напоменуо да је ово добар пример сарадње грађана и локалне самоуправе, јер су грађани указали на проблем у њиховом крају.
-Нама су наши суграђани и њихова безбедност на првом месту. По пријему петиције мештана МЗ Јевремова, наше стручне екипе су изашле на терен и утврдиле да је потребно да се поставе лежећи полицајци, који су монтирани пре неколико дана. Очекујемо да ће ови успоривачи кретања знатно допринети безбедности свих учесника у саобраћају, нарочито када се узме у обзир чињеница да је у овој раскрсници било удеса и са смртним исходом, казао је Филиповић и додао је вредност инвестиције, коју је финансирао Град Шабац, близу 200 хиљада динара.
Мештана овог дела МЗ Јевремова захвалили су се представницима Градске управе што су у кратком року изашли у сусрет њиховим захтевима и напоменули да је већ приметно да је саобраћај безбеднији, а кретање возила спорије.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa