Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
СРЕДСТВА ЗА 33 ПРОЈЕКТА
ДОДЕЉЕНИ УГОВОРИ О ФИНАНСИРАЊУ ПРОЈЕКАТА СОЦИЈАЛНЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ

СРЕДСТВА ЗА 33 ПРОЈЕКТА

За пројекте удружења грађана из области социјалне и здравствене заштите из градског буџета издвојено је 10,5 милиона динара. Представницима 26 удружења, којима је стручна комисија Града одобрила финансирање/суфинансирање укупно 33 пројекта, градоначелник Небојша Зеленовић уручио је у четвртак уговоре на пријему у Градској кући.
-У Шапцу нико неће бити заборављен и свако ће имати право да добије најбољу могућу услугу по најнижој цени. Привилегија је имати 26 удружења у граду која се баве социјалном и здравственом заштитом и 33 пројекта која треба у овој години да подигну ниво услуге у овим областима. Мислим да смо, као град, унапредили палету услуга које пружамо. Ми подржавамо грађане који су спремни да за оно што је важно њиховој заједници покажу иницијативу, рекао је градоначелник приликом доделе уговора.
Преко Конкурса за финансирање пројеката у области социјалне и здравствене заштите, Међуопштинска организација слепих и слабовидих Шабац, обезбедила је средства за ангажовање радника у њиховој организацији.
-Већ 60 година Град разуме наше потребе. Обезбедили смо средства за радника без којег не бисмо могли да постојимо, јер имамо проблем са комуникацијама. Такође, финансираћемо разне радионице и обуке, рекао је Лука Младеновић председник организације слепих и слабовидих. Представници удружења грађана разговарали су са градоначелником у Градској кући о проблемима са којима се сусрећу у свакодневном раду и начину њиховог решавања.
Град Шабац четврту годину за редом расписује конкурс за финансирање пројеката из области социјалне и здравствене заштите.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa