Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
ПРВОКЛАСАН КАДАР, ОПРЕМА, СТРУЧНА ПОДРШКА...
У ШАПЦУ ОТВОРЕНА ЛАБОРАТОРИЈА У СИСТЕМУ AQUALAB ПЛУС

ПРВОКЛАСАН КАДАР, ОПРЕМА, СТРУЧНА ПОДРШКА...

Прошле среде у Шапцу је отворена 25. лабораторија у систему AQUALAB плус која има све потребне квалитете, као и остале у систему.
- Доласком у ваш и мој град, желим да утичем на свест грађана колико је превенција важна. Спремамо разне акције и изненађења. Чекамо вас да дођете у AQUALAB - лабораторију ваше породице, поручио је у завршној речи присутнима Синиша Д. Вучинић, генерални директор компаније и додао: “ Ово је 25. лабораторија у систему Аљуалаб плус лабораторија. Ова има све потребне квалитете као и остале у систему. Имамо првокласан кадар - на челу лабораторије је доктор Горан Петровић, специјалиста клиничке биохемије на кога грађани могу да се ослоне кад је здравље у питању - ту је за сва питања, савете, препоруке.
Имамо сјајну опрему, светског произвођача Роцхе и стручну подршку”, нагласио је поред осталог Вучинић.
Захваљујући се медијима што су се одазвали позиву да испрате овај догађај и присутнима који су га увеличали, доктор Горан Петровић специјалиста клиничке биохемије и руководилац лабораторије, нагласио је да ће новоотворена лабораторија омогућити корисницима, сарадницима и докторима најкомплетнији лабораторијски сервис, високог квалитета.
- Лабораторијски сервис високог квалитета заснива се пре свега на стручном кадру, врхунској опреми, коју чине високософистицирани апарати произвођача Рош, Сименс, Хориба Симекс, Цајс и јединствени лабораторијски информациони систем који омогућава повезивање свих наших лабораторија. Оно што ћемо ми понудити нашим грађанима је могућност да на једном месту можемо одрадити комплетну лабораторијску дијагностику. Партнерство са највећим лабораторијским кућама Синлабом из Немачке, омогући ће нашим корисницима лабораторијске анализе из области клиничке патологије, микробиологије, хумане генетике, молекуларне онкологије, укључујући ретке и специјалне анализе. Лабораторија ће радити свих седам дана у недељи. Имаћемо бесплатан излазак на терен, за подручје града Шапца. Редовно пратимо календар здравља и у складу са тим дајемо попусте на адекватне анализе. Свакодневно имамо попусте на одређене анализе и за одређене популационе групе, као што су: труднице, деца, пензионери. О томе се пацијенти могу информисати у самој лабораторији”, истакао је Петровић.
Лабораторија је акредитована по европским стандардима. Прва је са Тифсертификатом. Најјефтинија у односу на друге. Има најширу палету лабораторијских анализа и ради анализе које нико не ради у Србији и региону. Одобрава велике попусте. Издваја се и по брзини рада резултата за најфреквентније анализе из области туморских маркера хромозома.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa