Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
Марку сребро
ПОСАВОТАМНАВСКА БРАНИ УГЛЕД

Марку сребро

У Смедереву на Републичком првенству угоститељско туристичких Школа ученик Посавотамнавске средње Школе из Владимираца Марко Павличевић освојио је друго место у дисциплини Услуживање.
- Пресрећан сам постигнутим успехом. Упознао сам доста будућих колега из Србије а добио и могућност уписа у Вишу хотелијерску Школу без полагања пријемног испита што ми је одувек била жеља – каже пресрећни Марко.
У конкуренцији двадесет три школе овај одличан ученик уз то и марљив по речима професора Драгана Обреновића изнад свега воли свој будући позив уз школовање радећи преко омладинске школе у хотелу Слобода где је истовремено на пракси.
- Марко је бриљирао освојивши максимални број бодова. У практичном делу показао је све умеће у услуживању. Захваљујемо се директору школе Милану Исаиловићу, председнику општине Милораду Милинковићу и председнику СО Драгану Симеуновићу на помоћи да одемо на такмичење – поручује проф. Драган.
На самом такмичењу учествовала је и Јована Јаковљевић у дисциплини посластичара освојивши четврто место. Њена професорка ментор Данијела Павловић презадовољна је пошто је конкуренција била оштра.

С. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa