Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
КРУГУ ПОТРОШАЧА
ЕЛИКСИР НАТУРА ПРЕПОЗНАТЉИВИ ШИРОКОМ

КРУГУ ПОТРОШАЧА

“Еликсир Натура” је компанија која се представила на тржишту освежавајућих безалкохолних пића са производима који су направљени од висококвалитетних сировина. Као амбициозан и значајан развојни пројекат матичне компаније, представљена је тржишту крајњих потрошача широка палета освежавајућих напитака. Компанија је почела са радом 2010. године и своје производе пласира на тржишту Србије, Црне Горе и једном делу Босне и Херцеговине.
Први брендови које је компанија пласирала на тржиште су “Фешта” ”Фешта Фреш” и “Пехар”, а уз добру маркетиншку кампању, у том трентку за кратко време су заузели добар део тржишта у Србији и постали препознатљиви широком кругу потрошача. Компанија је пратећи потребе тржишта и потрошача од 2014. допунила своју понуду брендовима линијом газираних напитака “ЈУ”, која је тренутно носилац продаје, линијом “Попи” сокова за децу, “Миа и ја”, “Маша и медвед”, “Снупи”, и “Калимеро”. Тренутно на тржиште пласира преко 40 различитих својих производа.
Осим својих робних марки које Еликсир пласира на тржиште, “Еликсир Натура” услужно ради и неколико робних марки за велике трговачке ланце.
Компанија, чије је седиште на периферији града тренутно запошљава 40 радника и сарађује са преко 250 партнера преко којих пласира своје производе до крајњих потрошача. Следећи визију матичне компаније, циљеви “Еликсир Натуре” су дугорочно постављени и оријетнисани на развој сопствених брендова, како би у Србији и региону понудили најширу палету квалитетних производа, произведених најсавремнијим технологијама.
Компанија поседује најмодернију и потпуно аутоматизовану опрему за производњу негазираних и газираних освежавајућих безалкохолних пића. “Еликсир Натура” користи искључиво сертификоване и проверене добављаче који су на светском нивоу најеминентнији. Фирма посебно обраћа пажњу на контролу безбедности својих производа и на дневном нивоу узоркује и врши контролу свих својих производа и сировина у сарадњи са Заводом за заштиту здравља Шабац.
-Капацитети фирме на годишњем нивоу износе око 30 милиона литара. На почетку рада, компанија је производила између 5 и 6 милиона литара, а сада производи и пласира на тржиште око 12 милиона литара на годишњем нивоу.
Према речима генералног директора “Еликсир Натура” Михаила Пауновића, компанија ради на томе да настави са растом као што је то био случај у претходним годинама, када је раст био у просеку 20 процената по години и за циљ има да задржи тренд раста и у наредним годинама.
-Тренд раста се очекује како кроз проширење асортимана код купаца са којима тренутно послујемо, тако и кроз повећања палете брендова које ћемо пласирати на тржиште, као и нових купаца са којима планирамо да успоставимо сарадњу. Компанија тренутно развија нови бренд који ће бити пласиран на тржиште у наредних месец дана и од кога очекујемо да додатно подигне волумен продаје и да уврсти Еликсир Натуру међу најозбиљније произвођаче освежавајућих безалкохолних пића на нашој територији – истакао је Михаило.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa