Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
ГРАД ОЧИМА ДЕЦЕ
ЗА ДАН ГРАДА НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ СА КОНКУРСА ДРУШТВА УЧИТЕЉА ШАБАЦ

ГРАД ОЧИМА ДЕЦЕ

Протекле среде завршен је конкурс за основце Друштва учитеља Шабац и Града Шапца. Ликовни конкурс, на тему „Мој град“, био је расписан за ученике од првог до четвртог разреда, а литерарни, на исту тему, само за ученике четвртог разреда.
- Циљ овог конкурса био је да ученици прикажу свој град очима детета са посебним освртом на део града који највише воле и у коме највише уживају. Комисију за преглед радова чине учитељи из свих школа са територије нашег града. По пропозицијама конкурса из сваке школе биће награђено по шест радова, и то по три како за ликовни, тако и за литерарни рад. Ученици ће за освојено место добити дипломе и пригодан поклон. Додела награда планирана је следећег четвртка од 18 часова на Градском тргу. Награђени радови биће изложени на већ постојећим паноима – рекла је Сузана Мијушковић, председница Друштва учитеља Шабац.
У оквиру обележавања Дана града Шапца, дан раније, у среду, 19. априла, од 9 часова ујутру у Спортској хали „Зорка“ одржаће се Турнир у малом фудбалу за ученике четвртог разреда основне школе. Победничкој екипи биће уручен прелазни пехар, као и медаље за освојено прво, друго и треће место, такође 20. априла на Градском тргу од 18 часова.
О. Г.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa